[]

Karantinada giyecek alışverişi

Massimoyla derimodda bişeyler begendim. Hemen gelir mi temiz bir şekilde gelir mi tam emin olamadım. Siz bu dönemde online giysi alışvrişi yaptınız mu nerelerden yaptınız teslimat sırasında sorun yşaadınız mı?




 
acil ihtiyaç olmadığı taktirde kuryeleri çalıştırmamak gerek diye düşünüyorum.
yoksa zaten adamlar sipariş aldıklarına göre gönderimde sorun yaşatmazlar

  • gazozailacatmauzmani  (12.04.20 12:22:56) 
virüs yayılımı ve kargo çalışanlarının sağlığını ve dolayısıyla toplumun sağlığını riske atma sorunu yaşanır. yapılmamalı. kargo çalışanları günlerdir bas bas bağırıyor risk altında çalışıyoruz, iş yerinde baskı altındayız, güvencemiz yok diye.


  • snape i başından beri tanırım  (12.04.20 12:54:32 ~ 12:55:17) 
şu dönemde firmalar sırf satmak için indirim yapıyorlar ama hiçbirini şu an almıyorum. şu anda almazsam beni hiç zorlamayacak ayakkabı gibi ürünleri alırsam hem bana bulaşı riskini arttırırım hem de kargocu arkadaşlara durduk yere fazladan yük olurum. bunu yapacak kadar bencil ve sorumsuz değilim. ne kadar az insanla temas etseler/etsek o kadar iyi.

ciddi bi durum bu. bence bu fedakarlık değil ama azıcık fedakarlıktan kimse ölmez.
  • durme  (12.04.20 13:25:31 ~ 13:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.