[]

The Walking Dead'e dönmeye değer mi? (Spoiler)

Merhaba arkadaşlar,

2-3 ay öncesine kadar her ne kadar eskisi gibi heyecan vermese de The Walking Dead' i takip ediyordum düzenli olarak. Sonra yoğun bir zamana girdim ve fırsat bulamadım izlemeye. 10. sezonun başlarında kaldım ve sonra bir daha da dönüp izlemeye devam etmedim, erteledim sonra devam ederim diye.

Şimdi düşününce dönsem mi diye artık eskisi kadar sevmediğimi fark etmeye başladım. Rick gittikten sonra The Walking Dead'in benim için bi anlamı kalmadı. Resmen saçmalamaya başladı. İlk sezonları falan çok özlüyorum. Shane' i, Glenn'i, Maggie'yi, Merle' ü hatta Lori' yi bile özledim. En baştan başlayıp 3 kere falan izlemişimdir tüm seriyi. O kadar seviyordum.

Dizi gittikçe kan kaybetmeye başladı ama benim için Rick gidince tüm heyecanını kaybetti. Maggie falan da gitti ama haberlerden onun tekrar döneceğini biliyordum. Demin Youtube'da önüme düşen fragmanda Maggie'nin dönüşünü gösteriyordu. Onu görünce yine dönsem mi dedim. Bir yandan da Rick'in gelecek filmlerini dört gözle bekliyorum. Sizce bir şans vermeye değer mi? Siz ne düşünüyorsunuz? Siz gidişattan memnun musunuz değil misiniz? Bu arada 10. sezonu izlemediğim için spoiler vermezseniz sevinirim.

 
Ben 8 bitince bıraktım ve hiç devam edesim yok. Çizgi romanı da 175'te bıraktım, zaten 193'te son yaptılar. Açıkçası bu diziyi de, çizgi romanı da nasıl batırdılar anlamıyorum...

Dizide Negan ve Saviours'u çok uzattılar, tam 2 sezon bunu izlettiler ki daha önceki sezonlarda kötü gruplar en fazla 1 tam sezon kaplıyordu. Burada bence ip koptu. Bir de Abraham falan çok erken öldü, dizide öldüre öldüre adam kalmadı resmen lan... Soykırım yaptılar.

Çizgi romanda ise 170'lerin başında bunlar yeni bir yerleşim yeri buluyorlar, bu sefer Alexandria'dan da gelişmiş, ama orada da farklı yönetim var, farklı anlaşmazlıklar falan ama olay aynı, baydı resmen. Baktım bir yere bağlanacağı yok bıraktım onu da. Zaten 20 sayı sonra tamamen bitti...
  • malheiros  (11.04.20 17:05:25) 
Ben 9'dayım o yüzden spoiler veremem sanırım. Ben de 7. sezonda bıraktmıştım. Sonra bir arkadaşım spoiler verdi, olum bu zombiler konuşmaya başlamış diye. Ben de gerçekten zombiler konuşuyor sanıp 2 sezon daha izledim sıkıla sıkla. Meğer whisperers'mış o konuşanlar. O bölüme gelince arkadaşa sövdüm bi temiz.

Artık her sezon kendini tekrar ediyor. Kötülerle karşılaşıyorlar. Sonra kötüler birkaç baş karakteri katlediyor. Sonra birleşip savaşıyorlar falan. İyice Türk dizisine döndü bi de. Uzun uzun müzikli sahneler. Ulan zaten 10 yıldır yayındasın uzatma aq artık.
  • himmet dayi  (11.04.20 17:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.