[]

Airpods alam mı

Selam.

Kafamız dağılsın biraz.

Benim tws kablosuz kulaklığım var. Müzik dinlemek için kullanıyorum pek konuşmam telefonda zaten. E işimi de görüyo.

Airpods ekstra ne katabilir. 1 tabi ki konusma heralde. Tws le mümkün değil o. Şarj farkı var mı. Mesela tws 50 tl ye aldım ben. 2 2.30 saat müzik dinleyebiliyorum. Ekstrem bi fark var mı airpods’ta. Şu an 800 tl sanırsam.

 
iphoneun varsa çok şey katar. 6-7 saat müzik dinlersin. kutusuyla 24 saate çıkar.

telefonla direkt eşleşir. kulaklığa çift tık yaparak görüşme cevaplayabilirsin. müzik durdurup oynatabilir, sonraki şarkıya geçebilirsin.
kulağından çıkarınca müzik durur mesela. siriye kulaklıktan bağlanabilirsin. mac de varsa tadından yenmez.
  • jelly bear  (11.04.20 12:38:25) 
keyifli bence. bende 1. nesil ve 2. nesili var.

2 tane olunca pro alamadım tabi.

ama 1. nesil 1 seneyi az geçmesine rağmen şarj olarak azalmaya başladı. kutuyu değiştirmek gerekecek ileride öyle görünüyor.

yani çıkarılabilir pili olmayan bu cihazlar max 2-3 sene ömürlü gibi. ondan sonra yokuş aşağı vurdurmamız gerekecek gibi.
  • ozdek  (11.04.20 13:04:54) 
iphone un veya bir apple ürünün varsa @jelly +1


  • giovanne  (11.04.20 13:19:32) 
Henuz 1 saat once pro olani geldi kargoyla. Android'le ilk kullanim saati, su ana kadar epey iyi gorundu gozume, bakicaz...


  • msb  (11.04.20 13:25:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.