[]

yuz kremi sorunu

merhaba,

clinique marka bir gunduz kremi aldim. spf 20 korumali, smart bir sey, kuru ve normal ciltler icin.

kremi yuzume surdukten sonra ilk yarim saat elimi yuzume surdugumde boyle silgi tozu gibi ya da kese yapiyormusum da kir cikiyormus gibi seyler geliyor elime (kir degil tabi ki). krem mi soyuluyor, yoksa gozeneklerimin icindeki seyleri mi cikariyor anlamadim. neden boyle olur?

kremi alali bir ay oluyor da, evden cikmiyorum diye kullanmaya baslamamistim, yeni basladim. clinique'in kendi sitesinden aldim bir de, sahte ya da tarihi gecmis olacagina ihtimal vermiyorum.

hic boyle bir sey yasadiniz mi? normal bir durum mu? napayim, kremi kullanmaya devam edeyim mi?

tesekkurler simdiden!

 
Kremi iyi yedirmiyor veya cok fazla suruyor olabilir misiniz? Kremler tam emilmeden kurudugunda bahsettiginiz goruntu olusuyor genelde.


  • pike  (10.04.20 22:01:23) 
Az surdugumu saniyorum ama iyi yedirmiyorum, yarin sabah yedirip bakacagim bir de. Tesekkurler!


  • the end of time  (10.04.20 22:25:56) 
nemlendirici yüzünüze ağır gelmiş olabilir. cilt ürünü ememediği için yüzeyde kalan kısım siz dokundukça o soyuluyor efektini veriyordur.
diğer ihtimal, birden fazla ürün kullanıyorsanız onların anlaşamaması. ciddili.

  • no ne na hayır  (10.04.20 22:51:02 ~ 22:55:37) 
Geceleri pixi'nin bir tonigini ve kiehlsin bir kremini kullaniyorum. Ancak sabah yuzumu genelde suyla bazen bioderma jelle yikadiktan sonra bu yeni kremi suruyorum. Yani kremin altina veya ustune baska bir urun kullanmiyorum aslinda :(


  • the end of time  (10.04.20 23:00:20) 
pikenin dediği gibi kremi hafifçe masaj yaparak yedirmeniz gerekiyor yoksa tam emilmiyor.ürünü daha az sürüp daha çok masaj yapın.


  • livaist  (10.04.20 23:53:34 ~ 23:53:57) 
denediğim bir çok yüz kreminde yaşadığım problem.

La Roche'un Effaclar h ve kiehl's ultra facial cream'de olmuyor bi tek.
güneş kremi olarak da la roche shaka fluid, onda soyulma olmuyor.

sizin de bildiğiniz soyulma yapmayan varsa lütfen lütfen lütfen bana önerin.
  • soyut park  (11.04.20 00:48:44) 
soyulma yapmayan favorilerim frei öl clear balance face cream ve la roche posay toleriane ultra.
güneş kremi olarak da heliocare 360.

  • no ne na hayır  (11.04.20 02:09:16) 
bu sabah kremi daha az surup, daha cok yedirdim. sonrasinda yuzume dokunma ihtiyaci hissetmedigim icin sorunun ortadan kalktigini dusunuyorum.
korumasi da 20 degil, 15mis, krem su: www.clinique.com

tesekkur ederim herkese.
  • the end of time  (11.04.20 11:01:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.