[]

Komşuları ihbar etsem polis ihbarcının ben olduğumu söyler mi?

Merhaba arkadaşlar,

Karşı apartmanda oturanların neredeyse hiçbiri virüsü falan umursamıyor ve adamlar sürekli dışarıda 10-15 kişi olup yan yana oturuyor ve çene çalıyorlar. Sosyal mesafe falan hak getire, her gün aynı manzara ve ben onları gördükçe sinir krizine giriyorum. İşin diğer kısmı babamı zaten evde zor tutuyoruz, onları görünce dışarı çıkası geliyor. Bugün dışarı çıkacaktı ancak ikna edebildim çıkmaması için.

Resmen toplum sağlığını tehlikeye atıyorlar. Yaş ortalamaları 55-60 arası. Ben bunları şikayet etsem 155'i arayıp polisler gelip ceza yazar mı bu sorumsuz neandertallere ve de en önemlisi polis ihbar eden numarayı falan ispiyon eder mi komşulara? İsimsiz ihbar yapacağım tabi.

Bizimle muhabbetleri vardır ama öyle samimi değiliz. İhbar edenin ben olduğumu anlarlarsa sadece onlarla değil, ailemle de papaz olurum. Teşekkür ederim.

 
polise olayı güzelce anlatır söylersen hiç bişey olmaz bence


  • Efespilsen  (10.04.20 18:21:12) 
polis şikayet edeni ifşa etmez. polis hiç ihbar kaynağını kesmek ister mi?
şikayet edin.

  • lesmiserables  (10.04.20 18:31:56) 
Valla öyle de ifşa eder ki :) İsminizi vermeyin mümkünse.

Bizim komşu apartman kapısında uyuşturucu kullananları ihbar etti, Nalan hanımın şikayeti üzerine geldik dediler aşsksşfkflşflf
  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (10.04.20 18:49:48) 
%90 adın soyadınla şikayet ettiğini söylerler. genel olarak böyle oluyor çünkü.
* arabaları cadde üzerinde park ediyoruz apartman olarak. caddenin karşısında bi işyeri var. trafiğe şikayet etmiş bizim araçları. polis geldi, anons yaptı. Araçları çekmek için çıktık. İlk söylediği şey şu karşıdaki işyeri şikayet etmiş sizi, oldu. ahahahhaa

  • scudman1  (10.04.20 18:57:59) 
Polis şikayet edeni ifşa etmez diyenlerin mevcut uygulamadan haberi yok galiba. Polis maalesef şikayet edeni söylüyor arkadaşlar. Söylemeyebilir de ama tamamen talih işi. Öte yandan şunu da ekleyeyim: CİMER şikayetlerinizde de şikayetçinin kim olduğu bildiriliyor. Dolayısıyla bunu bilin öyle davranın.


  • microfiction  (10.04.20 19:06:49) 
İhbar benim işim:) Bu yıl sokaktaki 2 kavgayı şikayet ettim. Kavgadan sonra kimse ulaşmadı bana. Komşumu da ihbar ettim. Onlar ismimi sormamıştı ama ben ismimi oturduğum daireyi söyledim. Ha bir de cimer şikayetlerimi burada dediğim gibi komşumun tanıdığı zabıta amiri direkt kendisiyle paylaşmıştı.

İhbar edenin kimliği gizli kalmalı. Yukarıdaki örneklerde gördüğünüz gibi tamamen şans işi. İŞini layıkıyla yapan biriyse söylemez, söylememesi de gerekir. Arada bir alışveriş varsa zabıta örneğinde olduğu gibi dilekçelerinizden noktasına virgülüne kadar haberdar olurlar. Mesela ben bu Çankaya belediyesine bağlı zabıtayı tam 5 kez şikayet ettim ama kimin tanıdığıysa 'uyardık' bile demediler ama olsun ben yine de şikayet etmeye devam ediyorum.
  • banacevaplazım  (10.04.20 19:53:52 ~ 19:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.