[]

Fiber altyapı sorusu

Merhaba, oturduğum bina yeni yapıldığı için internet altyapısı yoktu 2 seneyi geçti tabi, geçen gün iki kişi gelip her daireye kablolar ve bina girişine kablo çekip bıraktılar altyapı geleceğini söylediler. Telefon kutusu mevcut binada, bundan sonrasını biz mi halledeceğiz yoksa tekrar gelecekler mi?

Türk Telekom’un yaptığı; hizliresim.com

Binadaki telefon kutusu; hizliresim.com

 
internet şirketleri ile görüşüp fiberin olup olmadığını teyit edebilirsiniz. fiber var ise zaten bağlantı için geliyorlar.


  • tantunisultansuleyman  (10.04.20 14:12:15) 
Oo hayirli olsun. Gpon alt yaspisi kurmuslar. Mis gibi. Simdi siz telekoma gidip/arayip basvurunuzu yapacaksiniz. Daha once yapmissaniz bi tiklatmanizda fayda var. Onlar modemi, routeru her bir seyi getirip kuruyorlar. Hazir olunca bi ozel mesajinizi alirim :)


  • Kirmizibavul  (10.04.20 14:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.