[]

Havale ile alışverişle ilgili

İyi günler herkese, bir siteyle bi ürün hakkında fiyat anlaşması yapmaya çalışıyorum. Sallıyorum kredi kartına 5500 dediği ürüne havale olursa 5300 olur dedi.Bu kart kesinti yapmadığı için normaldir değil mi ?

Birde satın alma yerinde 5500 yazıcak havale yapıcam 5300 mesela anlaştığımıza göre ben havale yaptıktan sonra eksik göndermişsiniz geri kalanını da gönderin gibi bir iddiada bulunup ürünü göndermeme paraya yatma gibi bir durumu olur mu ? mail yazışmaları olacak sonuçta böyle bir şey yapmazlar sanırım yanlış mı düşünüyorum ?

Sepetteki ürünü göndereceğim ücretle aynı görmeliyim bir şekilde yoksa hani kupon tanımlayın onu gireyim o değer gözüksün demeli miyim ? yazıştığım firma da bilinmeyen güvenilmez bir firma değil ama aklıma cins cins şeyler geliyor :)

Dikkat etmem gereken bir şey varsa yazabilirseniz sevinirim.

 
Köklü ve kurumsal bir firmaysa sıkıntı olmaz, faturayı 5300 kesip gönderecekler zaten.

Sanırım online alışveriş alt yapıları pek kullanışlı değil, havale ile ödeme seçince sepet direkt 5300 liraya düşmeliydi.
  • John Bloor  (10.04.20 10:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.