[]

Tek akıllı biz miyiz?

Bütün haberlerde virüse çare, çözüm bulunmuş gibi konuşuluyor ama aynı sırada bütün dünya kırılıyor.

Hakikaten tek akıllı biz miyiz, neden diğer ülkeler bir şey yapmıyorda günde yuzlerce ölüm oluyor?

Sağlık bakanı ya da yetkili kimse açıklama yapmak için ekrana çıkmıyor, bu halkın kurallar konusunda daha gevşek davranmasına sebep olmuyor mu?
Bugün neredeyse gayet normal bir gündü, kalabalık vs.

 
sağlık bakanı ekrana mı çıkmıyor? Adam nerdeyse her akşam basın toplantısı yapıyor, 24 saat canlı yayın mı yapsın?


  • cowboy  (09.04.20 20:33:38) 
Ben hiç bütün kanallarda virüse çare bulunmuş gibi konuşulduğunu duymadım; hala çok dikkatli olalım, izolasyon lazım, İstanbul'a başka önlemler alması lazim diyor çıkan doktorlar. sağlık bakanı daha dün 1 saate yakın basın toplantısı düzenledi. Her gün çıkmasına ne gerek var ki?


  • fraise  (09.04.20 21:02:59) 
Sağlık bakanı her gün basın açıklaması yapıyor ayrıca twitterdan sürekli olarak süreç hakkında bilgi paylaşıyor daha ne yapsın? Ben hiç bir tv kanalında,gazetede veya herhangi bir basın platformunda virüse çare bulundu veya benzeri şekilde bir açıklama dinlemedim/okumadım tam tersine aşının bulunması için en az 1 yıllık süre olduğunu açıklıyor uzmanlar.


  • acebi  (10.04.20 03:22:27) 
bütün haberler dedigin ahaber, faucci aşı icin iki yıldan önce zor diyor, alman saglik bakanı bundan sonra normal yaşama dönmeyi unutun cok uzun süre öyle bir sey olmayacak diyor, ahaber ve trt tüm dünya türkiyeyi kiskaniyor diyor. bulunan tedavinin ne oldugunu söyleyeyim. sıtma icin kullanılan ateş düsürücü tedavinin corona'yi tedavi etmedigi ama etkilerini azalttigi söyleniyor. trump, mal bulmuş mağrip gibi bu tedaviyi övüyor, bunu kullanacagiz diyor. fransizlar, bu tedavinin kalp krizi riskini cok ciddi sekilde artirdigini söyleyip yasakliyor. bu arada ilac firmalari bir sürü deneysel tedavi yöntemi buluyor ama bunlarin hepsinin bir yerlerde denenmesi gerekiyor. fransizlar, afrikada deneyelim orada insan çok diyor. tahmin et bakalim, bu ilaclarin denenecegi insanlar başka nerede çok?


  • proteus  (10.04.20 03:46:00) 
TRT izliyorum şimdiye kadar "dünya Türkiye'yi kıskanıyor" "virüsün tedavisi bulundu" gibi bir açıklama veya benzer bir ifade duymadım. Aynı şekilde ne cnntürk'te ne ntv'de veya haberturk'de benzer ifadeler duymadım. Ahaber izlemiyorum ama onlarında böyle buna benzer bir haber yaptıklarını sanmıyorum. Şahsi görüşüm koronavirüsle mücadelede dünyanın en iyi ülkelerinden biriyiz.


  • acebi  (10.04.20 04:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.