[]

En iyi internet sağlayıcı hangisi sizce?

Selam dostlar. Sözlükte bütün hepsine sövülüyo mütemadiyen. Yok mudur bunun iyisi dertsizi uygun ücretlisi falanlısı filanlısı? Aşırı memnunum diyen bi babayiğit var mı aramızda?




 
her yerde aynı kaliteyi veren bir firma olması mümkün değil. ben superonline ve kablonet kullandım. çoğunlukla memnunum.

superonline abonesiyim 6 yıldır. (ailem kullanıyor şimdi). bir sorun yaşamadık. ama altyapı kötü ve ciddi şekilde yavaş internetimiz. ttnet olsaydı da aynısı olacaktı. bulunan yerle ilgili yani.
  • biseysorcaktim  (09.04.20 14:15:49) 
Netspeed
Aşırı memnunum. Taahhüt bile yok.

  • etna  (09.04.20 14:19:20) 
kendi altyapisi olan 3 firma var bildigim. 3 ana firma.
1. kablonet/uydunet : en saglami budur. ulke sathina yayilmamistir. fiyat politikasi ve kota vs olaylarini algilamari biraz dusuktur. rekabetle alakalari yoktur amme hizmeti yaptiklarini zannederler. tuketici koyundur.

2. superonline fiber : ikinci saglam budur. ulkeye baya yaygin fiber dosediler. acikcasi devletten once bu konuda onlem aldilar ve kendi aglarini olusturdular. son zamanlarda devlet hop dedi ve ttnet fiber de artik her yerde olmaya basladi. fiyat politikasi taahhut odaklidir. sinirsizi pek sevmezler. bu aralar upload u 20 mb't ve dl hizlarini x1.5 yaptilar o yuzden hizli tepki verirler. paraniz bolsa sorunsuz hizmet denebilir.

3. ttnet fiber : bu gercek olan fiber. fibernet hipernet sacmaaligi ile karistirmayin. superonline a rakip olarak cikti. her yerde yok ama sacma fiyat ve kota politikasi var. eger superonline yoksa veya iyi bir kampanya sinirsiz olarak bulunursa kullanilabilir.

4. digerleri: turknet, milleni, netspeed, x net, y net , z net. bunlar sadece cagri merkezi olan sirketlerdir. butun altyapi neredeyse ttnet'e aittir. bu firmalar ttnet ten port kiralar ve onu satarlar. dolayisiyla adsl ya da vdsl baglantiniz varsa kullandiginiz sirket ne olursa olsun ttnet kullaniyorsuunz. hizmet kalitesi de ttnet e bagli olarak degisir. ama bakir kablo ne yazik ki 100 mbit e yakin hiz verebilmesine ragmen ulke genelinde 35 mbit ortalamasi vardir. eski bir yerlesimdeyseniz 8-16 mbit ustune cikamayabilirsiniz bile cunku bakir kablo yatirimi artik pek yapilmiyor. ama hala talep var ve olacak da gibi gorunuyor.
  • ozdek  (09.04.20 14:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.