[]

Xiaomi foto ve müzikleri kendi kendine silme sorunu

Redmi note 8 pro kullanıyorum ama aldığımdan beri yaklaşık ayda bir bu sorun başıma geliyor.

Mesela galeriye giriyorum gözümün önünde foto sayıları azalıp tek tek silinmeye başlıyor müdahale bile edemeden fotolarımın tek tek gidişini izliyoeum ve geri de gelmiyor. Google fotoğraflar senkronizasyonumu hep açık tutuyorum ki en azından oradan kurtarabileyim ama bu da çetrefilli bir çözüm tabii ki. Bir sürü gidip gelmeyen fotolar videolar oldu ve en çok üzeni de kızımın küçüklük fotoları gitti bir kısmını yedeklememişim de, aklıma geldikçe çok canım sıkılıyor.

İlk sefer olduğunda internetten araştırdım sd kartı formatladım çünkü kartta görünüyor ancak telefonda görünmüyordu. Ama belli aralıklarla tekrardan oluyor bu durum.

200 kusur şarkı da aynı şekilde bir anda silindi gitti az önce. Kahvaltı hazırlarken şarkı dinleyelim dedik. Telefonda yalnızca whatsapptan dün gelen 2 tane ses kaydı görünüyor. Fotolar da yine gitmeye başlamış.

Cloud senkronizasyonum açık ama hafıza dolu bununla ilgisi olabilir mi? Ya da sd kartım mı bozuk acaba? Benzer sorunu yaşayıp çözüm bulabilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Anılarımın tek tek silinişini izlemek çok sinir bozucu çünkü

 
sd kartı bilgisayara takıp deneyin formatlamayın hiçbi şeyi yedeklemeden.
ayarlardan fotoğrafların falan kaydedileceği yeri sd kart değil telefon dahili hafızası yapın. muhtemel sorun sd kartta.

  • papuayenigine02561  (09.04.20 12:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.