[]

Yavru Kedi Fıtık

Duyurunun güzel insanları,

1- Önceki duyurumda da bahsetmiştim 55 günlük yavru bi kedimizi var. Geçen gün veteriner kontrolünde ufak bi fıtık olduğu ve genelde yavrular büyüdüğünde kapandığı söylendi. Ama içim rahat etmedi başına bununla ilgili bir şey gelen oldu mu? Geçmezse yapılacak ameliyat ciddi bir şey mi?

2-Bir de yavrucağız elimi yalıyor sürekli sevgiden mi yapıyor yoksa bi eksiği gediği mi var. Oyun mu yapıyor. Sevgi gösterisiyse mutlu olacağım.:)

Cevap veren herkese sonsuz teşekkürler.

 
2 ile ilgili olarak, küçük olduğu için sizi annesi gibi bellemiş olabilir, o nedenle elinizi yalıyordur muhtemelen. tabi ki de veteriner değilim ama yakınlık kurmak amaçlı yapıyorlar genelde. siz yine de mamasına suyuna dikkat edin, kediler bazen su içmeyi unutabiliyorlar -evet var böyle birşey- o yüzden suyu sürekli ve taze olarak olsun, derim naçizane.


  • pasp  (08.04.20 23:43:07) 
hayırlı olsun. her yeni doğmuş yavruyu elle muayene ettirebilsek fıtık çıkar muhtemelen. ameliyatlık fıtıklar araba kazalarından falan kaynaklanıyor. bence veterineriniz kapanır demekte haklı, kapanmazsa yapılacak ameliyat diğer her türlü ameliyattan çok daha az riskli veya çok daha fazla riskli diyemeyiz, standart bir ameliyat olduğu için özel bir yaklaşım veya uzmanlık gerektirmemesi tesellidir ama gerek olacağını sanmıyorum.


  • bir garip melek  (09.04.20 13:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.