[]

tess gerritsen'in hasat adlı kitabı?

evet bu kitapa sahip olan var mı? baskısı tükenmiş ve bulamıyorum. satın almak istiyorum. nerden bulabilirim? daha önce de sordum ama cevap alamadım.




 
samsun'da var..ama internet sitelerinden de bulabilirsin sanirim..ideefix'te yok mu?


  • indra  (28.04.10 18:14:26) 
yok baskı tükendi diyor internett pek çok yer.

samsunda nasıl var sahafta mı? iletişim bilgisi almam mümkün mü?
  • ebucan  (28.04.10 18:24:38) 
nasıl cevap alamadın? d&r'da var.ankara'da dost kitabevinde var.daha once de soylemiştim zaten.


  • saleen  (28.04.10 21:03:35 ~ 21:27:28) 
@saleen size cevap vermiştim ama yazar değilmişsiniz. kitabın baskısı uzun süre önce tükenmiş. dolayısıyla kitapçılarda yok. siz ankara dost'ta yakın zamanda bu kitabı gördüğünüze emin misiniz?


  • ebucan  (29.04.10 09:11:49) 
evet tabi.hatta ben de kendiminkini kaybetmiştim onu alsam mı diye dusunmustum..bi yerde daha gordum ama aklıma gelmiyo neresi olduğu.hatırlarsam mesaj atarım mutlaka size..


  • saleen  (29.04.10 13:45:58) 
peki teşekkür ederim. dost'a baktıracağım tekrar..


  • ebucan  (29.04.10 13:54:45) 
rica ederim.dediğim gibi nerde gorduğumu hatırlar ya da bi yerde gorursem mesaj gonderirim size.


  • saleen  (29.04.10 22:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.