[]

Finasteride/ proscar kullanimi

Merhabalar. 24 yasindayim, saclarimin yavastan azaldigini ve inceldigini gozlemliyorum. Ailemin yarisi kel. Buyuk ihtimalle ben de kalacagim. Bu yuzden proscar hap aldim, bazi kaynaklarda yan etkilerinin cok nadir goruldugu, bazilarinda da bu oranin yuksek oldugu yaziyor. Ama ben kullanip sansimi denemek istiyorum. Bu ilaci kullanan var mi? Nasil sonuclar aldiniz? Gunun hangi zamani kullaniyorsunuz?




 
alacağın ilaç bir hormon. bunu aldığın sürece saç dökülmen yavaşlayacak. bıraktığın anda kaldığı yerden devam edecek.

bu kadar ciddi isen saç ekimi yaptır 3-4 yılda bir de açılan yerlere ek yaptırısın. ya da kazıt gitsin kel karizması olur.

illa kullanacağım dersen araştırmalara göre propecia adlı tabletin dörtte biri bile %90 oranında etkili oluyor.

proscardaki doz çok fazla onu bölerek düzgün ayarlaman epey güç. bu arada proscar veya propecia hapı ortalıkta bırakma kadınların çıplak tenine değmesi bile riskli kabul ediliyor.
  • orpheus  (08.04.20 18:34:29 ~ 18:34:44) 
niye doğrudan en hardcore yönteme gittin ki? daha bunun biotin'i var çinko'su var, minoxidil'i var... bioxcin şampuanı var..


  • nabrukk  (08.04.20 18:45:19 ~ 18:45:44) 
saydıklarının harici bir ilaç kullanmıştım. benzer oranda saça iyi etkisi olan. durdurdu dökülmemi ama saç oluşumu gerçekleşmedi. adını unuttum ilacın. her yerde çok olumsuz yorum varken aldım. bi yan etki falan da olmadı.


  • avatar is back  (08.04.20 18:46:29) 
yan etki görmeyebilirsin de, ama ne kadar kullanacaksın? bıraktığında kanındaki DHT miktarı yine artıp yine saçlarını dökmeyecek mi?

Ben yan etkilerinden* korktuğum için kullanmadım. Saç ektirdim 2 ay önce(30 yaşındayım), sonrasında bile tavsiye ediyorlar ama yok istemiyorum. Kerozan denen çinko, biotin, saw palmetto(bu madde de DHT baskılayıcı) içeren hapı kullanıyorum.

*(aslında yan etki de değil, madde testosteronu azaltıyor onun sonucunda kimisinde üreme sistemleri de etkileniyor, beklenen bir sonuç bile denebilir) Sanırım kullanmadan önce testosteronunu falan test ettirmek daha mantıklı. (şu an yapamazsın onu da, hastaneler rezil durumda)

bu arada propecia saç için çıkmış hali, proscar prostat tedavisinde kullanılıyor normalde. 5'e bölüp 1mg finasteride içerek hale denk getirmeye çalışıyor millet. Ucuz olduğu için.
  • nhk ni youkosu  (08.04.20 19:10:05 ~ 19:11:38) 
eksisozluk.com

Şu entryi okuyabilirsiniz. Ben 2 senedir kullanıyorum dökülme tamamen kesildi.
  • synthetic a priori  (08.04.20 21:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.