[]

iphone şarj sorunu

iphone 6s, %4 üstüne çıkmıyor. şarj aleti orijinal, kablo çakma. farklı kablolarla da denedim ama sonuç pek değişmedi. pil sağlığı zaten kötü durumda ama en azından şarj oluyordu. bu sorunun çözümü pil değişimi acaba?

şu pili alsam işe yarar mı acaba? deji marka kullanıp sorun yaşayan var mı? (git:www.amazon.com.tr )


 
6s icin uygun bir pil alsaniz yeterli. bu biraz pahali gibi.
mah falan takilmayin hepsi ayni.
n11'den de bakin yaninda tornavida ile 10 usd falan civari olmali max.

not: marka temsilcisine kapılıp gitmeye gerek yok 10'dan fazla pil değiştirdim sadece kendi telefonlarımda. pilden pile ne yazık ki fark yok. kendinizi kandırmak bedava. tabi gidip sıfır diye ikinci el pil falan satıldıysa size bilemem.
  • ozdek  (08.04.20 16:16:27 ~ 19:43:47) 
Ben kendi sitesinden altım iPhone 5S için, hem yüksek kapasiteli olanı hemde normal olanı. İkisinide 1 hafta kadar denemiş biri olarak yukarıda ki arkadaşın dediğine katılmıyorum. Hepsi aynı değil kesinlikle.

Ben size indirim kodu vereyim kendi sitelerinden üye olup sipariş verin, %5 indirimle birlikte 90 liraya almış olursunuz.

Edit: Reklam yapmıyorum, ben çok memnunum bataryadan. Zaten n11, Hepsiburada, Amazon vs. gibi sitelere bakarsanız müşteri memnuniyeti çok yüksek.

Kodu unutmuşum, indirim5.
  • lana del rey  (08.04.20 16:59:47 ~ 17:08:17) 
lana del rey, bikaç forumda pil yü<desin hep %100 olduğundan bahsetmişler. yani pil azalsa bile ekrandaki yüzde değişmiyor mu gerçekten? indirim kodu için çok teşekkürler :)


  • scudman1  (08.04.20 17:32:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.