[]

acil üzerime sağlam telefon atın

günde 5- 10 kere telefonu yere neredeyse fırlatan, sürekli yanlışlıkla düşüren biri için ( ben ) hangi telefon en uygunudur?

sürekli ekran kırılmasından dokunmatik bozulmasından usandım.

evimde kırık iphone çöplüğü var.

hemen gidip alacağım dayanamıyorum. çok teşekkür ederim

----

edit: ben büyük telefonlardan nefret ediyorum. 5 inchten küçük olsun isterim. sanırım samsungta yok :/

iphone 5-6 arası büyüklük yani 4-4.7 inch arası :(

 
nokia 3310 :p


  • cedric tweedledee  (08.04.20 16:09:44) 
Benzer sorun yaşan arkadaşım CAT'in telefonlarından almıştı (şu iş makineleri ve işçi botları yapan CAT). Telefon biraz büyük ve kabaydı ama oldukça sağlamdı.


  • crown  (08.04.20 16:11:51) 
Blackview
Bv6800 Pro

  • obscure  (08.04.20 16:12:53) 
A50 güzel bir kapla takıl. 1 yıl dayanırsa yeterli. Maliyeti kurtarır bence


  • mobydick  (08.04.20 16:13:56) 
hocam
ilacınız
samsung s10+
güzel bir kılıf ile hic bir şey olmaz
boyut ufak isiniz gorulur
  • kingcyrax  (08.04.20 16:37:01) 
Cat s60


  • yeliz adeley  (08.04.20 18:09:11) 
Bende telefonla oyuncak gibi oynarım. Atabildiğim kadar havaya atar tutmaya çalışırım. Bazen ayarı kaçırıyorum tavana değiyor ya da tutamıyorum. Başarı oranın yüzde 90. Bemce sıradan bir telefon al biraz kaba bi kılıf ve cam koruyucu tak giç bir şey olmaz. Gerçi en son 4 5 ay önce kırdım yine telefonu.


  • valarmurgulis  (08.04.20 19:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.