[]

İstanbul Avrupa Yakasinda en kolay Corona testi hangi hastane?

İyi geceler dostlar,
ya ustunuze afiyet 3 gundur dusmeyen bir atesim var, cok yuksek degil, 37 kusur falandir, simdi olctum koltuk altindan 36.9, dun ve onceki gun biraz daha yuksekti, katarin kulllandim belki etkisi olmustur..
soguk alginligi gibi gorunuyor aslinda, soguk alacak serseriliklerde yaptim dogrusu, iki uc gun soguk havada disarda surttum, arkadasta kaldim ev soguktu, uyurken usudum biraz felan..
simdi, malum devir suphe devri..
malum testten yaptirmak istiyorum fakat;
en rahat hangi hastanede sonuc alirim, ozel devlet fark etmez, tecrubesi olan arkadaslar paylasirsa herkese faydasi olabilir?
birde bu test denen sey nedir nasil yapilir sonuc ne kadar surede alinir?
paylasilirsa cok kisinin sorularina da cevap olur belki..
tesekkurler

 
sen daha iyi bilirsin tabi ama;
bence sadece ateşse yeterli değil. hatta söylediğiniz ateş yüksek ateş bile sayılmaz. 38 üzeri yüksek ateşe giriyor diye biliyorum yanlışım varsa bilen birisi düzeltsin.

hastanede kuyruğa girip orada hastalığı kapmak/yaymaktansa durumunuz ağırlaşmadığı sürece kendinizi evde/odada izole etmeniz daha sağlıklı sanki
  • ayin yazari  (07.04.20 23:03:52) 
37 derece ateşle bana korona testi yapın diye acile giderseniz sizi döverler. döverlerken de muhtemelen korona bulaşır. kendinizi bu kadar dinlemeyin. gerek yok. yüksek ateş 38den sonra başlar. eğer bir süre 38+ çıkar devam eder de özellikle nefes darlığı olmak üzere kuru öksürük hissederseniz bir maske takıp en yakın acile gidin. bu günlerde sırf meraktan test yaptırmak hiç doğru değil.


  • biseysorucam  (08.04.20 00:50:30 ~ 00:51:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.