[]

type-c çoklayıcı

şu an kullandığım dizüstünde iki adet type-c girişi var. benim için yeni bir durum olduğundan bir iki sorum var.

1 - bu girişten sadece dizüstünü mü şarj ediyoruz? diyelim ki ben bu girişe powerbank bağladım. dizüstünden aldığı enerjiyle powerbank şarj oluyor mu?

2 - nette çok fazla çoklayıcı var. ben bu girişin bir tanesine bir çoklayıcı takayım ve çoklayıcıdaki usb girişlerini kullanayım istiyorum. sizin alıp memnun kaldığınız ürün var mı? link atabilir misiniz?

3 - bu çoklayıcıların bazısında hdmi girişi var ve 4k görüntü çıkıyor denmiş. laptopta zaten hdmi çıkışı var. laptoptaki hdmi çıkışı da 4k görüntü çıkışı yapmıyor mu?

4 - çoklayıcıların bir kısmında USB 2 bir kısmında da USB 3 diyor. type-c çok hızlıysa USB 2 ve 3 diye ayırmanın ne mantığı var?

teşekkürler.

 
type-c değişik biraz ama 2 tane varsa evet hem şarj edersiniz, hem başka alet bağlarsınız telefon, powerbank gibi ve onları şarj edersiniz, hem de hdmi gibi çalışır aynı anda da şarj olabilir (bunun için masaüstü seti almanız lazım), hdmi 4k verir zaten o sorunuzu da cevaplayayım, bunun olayı hdmi bağlamadan görüntü verebilmesi.

type-c için çoklayıcı almadım henüz.

usb2 usb3 ne alaka bilemedim. muhtemelen çoklayıcının satıldığı sitedeki seçenekler yanlış ya da uyumsuzdur. üretici sitesinden bakın. ya da type-c alıp usb olarak da çoklayan oluyor bende öyle bişi var ama orjinal hp dock u. type-c yi alıyor usb hdmi vs ne varsa dağıtıyor.
  • ozdek  (07.04.20 20:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.