[]

Bilgisayar sürekli yeniden başlatıyor kendini. Nedendir acaba?

Evet başlıkta da gördüğünüz gibi, bilgisayarım çıldırmış olmalı. Ortada hiçbir sebep yokken, yazı yazarken, mozilla'dayken, müzik dinlerken yani gayet sıradan durumlarda durup dururken kendini yeniden başlatıyor bilgisayar. Üstelik windows'a da giremiyor, tekrar tekrar yeniden başlatıyor ta ki ben fişini çekip 10 saniye bekledikten sonra tekrar açana kadar. Fişini çekio 10 saniye bekledikten sonra tekrar takıp açtığımda windows'a giriyor fakat yarım saat maksimum 1 saat sonra tekrar aynı şey oluyor.

Efendim malum proje zamanı.. cumaya kadar yetiştirmem gereken bi sürü proje var. dolayısıyla format da atamam makinaya, zamanımı alır. ayrıca yedekleme de yapamıyorum zira devamlı yeniden başlatıyo kendini. formatsız bir çözüm öneren olursa pek mutlu olurum. teşekkürler şimdiden..


 
çok toz toplamıştır. aç temizle. fan çekmiyordur önünü aç hava alsın. çok çabuk ısınıyo belli ki.


  • numbernine  (28.04.10 16:46:32) 
power supply arızası gibi duruyor. format vb gerekmeden sadece power supply parçası değişirse sorun cozulur piyasada 25-30 tl standart modellerin fiyatları dahada pahalıları var tabi kendi makinanıza uygun olanı alın montajı kolay..

ama sorun ram vb olabilir ramleri tek tek deneyin isterseniz.. power ve ram degilse anakart arızasıdır.. ama sanmıyorum power işi halledicektir..
  • disturbed  (28.04.10 16:48:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.