[]

Seviyorsam gidip konuşayım mi?

Biri var. Ortak yaptığımız bir iş dolayısıyla tanıştık. Şöyle ki patronumun oğlunun arkadaşı. Aynı işi yapıyoruz, patronum ona yardım ediyor o da bize yardım ediyor ara ara. Yani her gün görüşmüyoruz, 2-3 ayda bir. Mesafeli bir ilişki mevcut. Sizli-bizli, hanımlı beyli konuşuyoruz birbirimizle. Yakınlık sayılabilecek tek şey instagramdan takipleşiyoruz. Onu da ben ekledim. Tanışalı da nerdeyse 2 yıl oluyor.
Konuya gelirsek ben kendisinden biraz hoşlanıyorum. Bunu da çok olmasa da birazcık belli ettim gibi. Sizli bizli muhabbetin ve iş ilişkisinin dışına çıkmaya çalıştım ama o çok mesafeli ve bu mesafenin dışına çıkma isteği de yok gibi. Ben de bu konularda karşı taraftan ışık göremezsem hiçbir şekilde devam etmiyorum. Ama öyle olunca da aklıma takılı kalıyor.
Şimdi bu arkadaşımız belli ki bana karşı bir şey hissetmiyor. Ben yazsam mı yazmasam mı çok kararsızım. Yazsam ne yazacağımı bilmiyorum. İki kelime muhabbet denemediğim adama direkt senden hoşlanıyorum denmez konuya nasıl gireceğim kokusunda da aşırı beveriksizim. Karantina döneminde de malum insan her şeyi düşünüyor. Şimdi sorum şu;

1) Ona yazıp da kendisinden olumsuz bir karşılık alıp net bir şekilde reddedilip yoluma devam mı etsem? Ki bu durumda her ne kadar bunu bilsem de kalbim çok kırılacak. Ve en önemlisi de rezil olacağımı düşünüyorum, sanki aramızdaki profesyonellik son bulacak. Şu an bana çok saygılı ve kibar davranıyor. O kalmayacak gibi. Belki şımaracak, havalanacak ve kibirlenicek.

2) Diğer seçenek de hiçbir şekilde yazmayıp bu konuda hiçbir şey yapmayıp aynı bu şekilde onu kafama takmaya devam etmek? Bu durumda özgüvenime bir şey olmayacak belki ama zamanımı boşa harcamış olacağım. Kafamı hep meşgul edecek. Belki yıllar sonra bile belki söylesem bi şans verirdi zamanla severdi ihtimali düşüncesi olacak.(ki hiç sanmıyorum)

Ne yapmamı önerirsiniz? Siz olsanız ne yapardınız?

 
bence bir şey yapma. yani tanışmadan benden nasıl hoşlandın gibi şeyler düşünebilir. Akışına bırak diyeyim ben.


  • bugun hava gunluk gureslik  (07.04.20 17:21:37) 
söylediğinde sana şans verecek olsaydı bunu belli ederdi zaten. bence senden hoşlanmıyor olduğu gerçeğini kabul et ve unut onu. mesaj falan da atma. karantina döneminde olduğundan kafana takıyorsun, başka şeylerle uğraş.


  • pearson  (07.04.20 17:28:22) 
Yazma bacım yazacaksan da öyle yazma. Instagram'dan alakasız bir şekilde rastgele bir konudan gir.


  • bigcaptain  (07.04.20 18:00:58) 
karantinada insanın aklına her şey geliyor. iki yılda bir ilerleme olurdu zaten. elinden geleni yapmışsın bence.


  • not dark yet  (07.04.20 18:07:21) 
Bu insani ne kadar iyi taniyorsunuz da seviyorum diyorsunuz? Sizli bizli konustugunuz, iki kelime muhabbet denemediginiz birisini o kadar da iyi tanimadiginizi varsayabiliriz sanirim. Daha fazla tanimaya calissaniza madem. Siradan seylerle ilgili muhabbet acin, ortak noktaniz isle ilgiliyse onunla ilgili ama ayni zamanda kisisel alana cekilebilecek birseyden bahsedin (birseyler denedim demissiniz ama orasi cok net degil, tam olarak nasil konustunuz?). Islerin bu dönemde nasil etkilendiginden falan lafa girin. Onun bu dönemde ne yaptigini sorun. Her erkek sizin ondan hoslanabileceginizi anlayacak diye birsey yok, biraz yol yapmaniz gerekir bazen. Bodoslama hoslaniyorum senden diye girmeyin ama mesela mesajda sizli konusmayarak ufak bir sinyal verebilirsiniz, bu onu cesaretlendirebilir. Eger beklediginiz tepki gelmezse bunda rezil oluncak birsey yok, yine normal profesyonel iliskinize dönersiniz. Bazen böyle ufak risklere deger.


  • catgroove  (07.04.20 18:25:59 ~ 18:28:48) 
senden hoşlansaydı yüz kez adım atmıştı bu çok net. hoşlandığını sezdirmene rağmen renk vermiyor. instagramdan eklemene rağmen muhabbet açmıyor. 2 yıldır tanıyor herhangi bir adım yok. açılırsan 1. şık gerçekleşecek ve kalbim kırılacak dediğin durumu yaşayacaksın. tercih senin.


  • anais  (07.04.20 18:42:50) 
1. Durum madem bu kadar üzecek yazma. Ama kafanı çok meşgul etmesine de izin verme, başka insan mi yok


  • aquarium  (07.04.20 19:12:29) 
Konusma. Hatta bence instagramdan da cikar. O da seni goremesin. Zaten biseylerden iskillenmis olsa hayirdir niye cikardin diye sorar. Sormazsa da zaten gule gule. Unutursun.. ayrica hic ortak bisey yapmadan nasil hoslaniyorsun, belki tanidikca sevmeyeceksin.


  • füt  (07.04.20 22:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.