Giriş
(6)

Uyku için en iyi ve rahat kulak tıkacı

jeune reginald
Başlıktan da anlayacağınız gibi uyku için en iyi ve rahat kulak tıkacını arıyorum. İğrenç bir binada yaşıyorum ve alt kattakilerin alarm sesi bana geliyor. Bu Korona meselesi bittikten sonra taşınacağız ama o zamana kadar bana çok güzel bir kulak tıkacı lazım. Piyasaya baktım ama hangisi olur bileme
Başlıktan da anlayacağınız gibi uyku için en iyi ve rahat kulak tıkacını arıyorum. İğrenç bir binada yaşıyorum ve alt kattakilerin alarm sesi bana geliyor. Bu Korona meselesi bittikten sonra taşınacağız ama o zamana kadar bana çok güzel bir kulak tıkacı lazım. Piyasaya baktım ama hangisi olur bilemedim.
0
jeune reginald
(07.04.20)
Ben 3m kulak tıkacı kullanıyorum. Turuncu minik bir sünger gibi. Kulağınıza tıkıştırıyorsunuz, şeklini alıyor. Silikon hamur gibi olanları da denedim de saçlarım yapışıyordu onlara. Kullandığım en iyisi bu 3m olan oldu.
0
irene
(07.04.20)
Otifleks uyku tıkacı
0
kullanıcıadımbuolsun
(07.04.20)
Link varsa alabilirim
0
🌸jeune reginald
(07.04.20)
3m arti 1. cok iyi.
0
baldur2
(07.04.20)
3m demeye gelmiştim ama arkadaşlar zaten söylemiş. O turuncu 3m ile benzer özellikler taşıyan beş altı tane farklı marka denedim hiçbiri 3m gibi değil.
0
nickimin hakkini veremedim
(07.04.20)
www.ismont.com.tr

Böyle ipli olandan alın ama ipsizler çıkıyor kulaktan, yatakta kayboluyor gece.
0
elorelia
(07.04.20)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.