[]

iPhone 11 veya Samsung S20 ?

Almanyada ikiside nerdeyse ayni fiyat. 2.el olarak apple hep daha avantajli satiliyor. Ben Aslinda telefonla bol Filim ve Clip ve cok okuyan birisiyim.
Kararsiz kaldim.
Sizce hangi telefonu satinalalim ?


 
bunların arasında iphone 11 tabi. ikinci eli bile yeterli.

okuma yapacaksanız iphone x bile 11'den daha iyidir çünkü biri oled ekran diğeri lcd ekran. samsung un ekranı ve özellikleri muhtemelen daha iyidir ama ben android sevemiyorum.
iphone 11 pro denebilir ama ben herkese söylediğimi söyleyeyim. apple 5g telefon çıkarana kadar bekleyin. 5g modeller çıktıktan sonra bu elimizdekiler çöp olarak görülecek.. bu sene çıkartmalarını bekliyorum ama 5g hala yaygınlaşmadı belki bir sene daha sürebilir.
  • ozdek  (07.04.20 11:19:16) 
iphone.


  • avianthem  (07.04.20 11:53:43) 
s20 hocam cılgın mısın
samsung un ekranı mukemmel
film / klip vs. akarsın
okumada da güzel samsung istedigin gibi pdf ini kopyala yapistir vs.
  • kingcyrax  (07.04.20 15:32:46) 
Sizin ihtiyacınıza göre s20 alınmalı. 11 göz yorar.


  • bahoho  (07.04.20 15:46:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.