[]

Sakal Traşı İçin Makina

Malum, içinde bulunduğumuz süreçten dolayı, evden çıkamıyoruz, berberler de kapalı. O yüzden, uzun yıllar boyunda kullanmayacağım, bu süreçte kullanma ihtiyacı duyduğum bir traş makinası almak istiyorum.

Normalde, berberde, sakallarımı 3 numara ile aldırıyordum. Şu an beni üzmeyecek, sinek kaydı traş yapmayacak, 3 numara aparatı da olan, en fazla 200 liraya kadar olan bir makina öneriniz var mı? Çin malı vs de olur, zaten philipsler, braun'lar epey pahalı gözüküyor.

Hadi pamuk eller klavyeye, bi öneri de bulunun :)

 
powertec diye arayın ve istediğiniz modelini alın. 258 modeli için tam bir f/p canavarı deniyor. fiyatı da 60 lira mı ne.


  • kibritsuyu  (06.04.20 23:41:56) 
Model tavsiyesi değil de bence hangi marka olursa olsun prize takılıyken calisabilenden alın. Sadece pille çalışanlar insanı deli edebiliyor.


  • seksli harf  (06.04.20 23:44:53) 
@kibritsuyu ben de baktığımda powertec'leri ve altındaki yorumları görmüştüm, biraz daha yorumları okuyayım, teşekkürler.

@seksli harf şarjı mı bitiyor ya da gücü mü yetmiyor?
  • suppermaster  (07.04.20 00:16:00) 
sadece elektrikle çalışan da adamı deli ediyor. o kablo bi sağından dolanıyor, bi tependen sarkıyor, sürekli elinden makineyi çekip duruyor.

en güzeli normalde şarjlı, ama kablosunu takınca da sadece pili şarj etmek yerine makineyi de elektrikle çalıştıranlar. şarj bitmeye görünce kabloyu takıp durumu kurtarırsın en azından.

powertec'i benim berber kullanıyor, ordan aklımda kaldı. yağ gibi kullanıyor adam. açıklamasında yazana göre elektrikli de kullanılıyormuş. yine de bi yorumlarını okuyun.
  • kibritsuyu  (07.04.20 00:24:56 ~ 00:25:37) 
Powertec Ttr-658 modelini, 77,19 Tl'ye sipariş verdim. Bakalım, nasıl bir şey gelecek, yorumlar güzel genelde alışveriş sitelerinde. Size de teşekkürler.


  • suppermaster  (07.04.20 01:29:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.