[]

Kron mu carraro mu? ( bisikletten anlayanlar bakabilir mi?)

Konunun cahili olarak, bisikletten anlayanlar şu iki bisikleti yorumlayabilir mi? Aradaki fiyat farkına değer mi?

m.n11.com

m.n11.com

 
sedona.

ayrıca, neden dağ bisikleti? toprak, asfalt, stabilize etc. yollarda sürecekseniz gerçekten hata yapmaktasınız :)
  • nabrukk  (06.04.20 20:47:00) 
cok bisiklet delisi degilim ama arada bisiklet dukkanlarina ugrarim. $500 seviyesinin altindaki bisikletlerin alayi bence dandik, uzun sureli binilebilecek birsey ariyorsan bence fiyat en az 3000tl seviyesinde olan aletlere bakman lazim.

fikir vermesi acisindan 20 sene once $800 civarina bir bisiklet almistik, ufak tefek tamiratlar gordu ama hala kullaniyoruz.
  • cooperr  (06.04.20 21:07:00) 
Valla 500 dolar altı bisiklet dandik diye 1 şey yok. 500 liralik carraro force 500 ile İzmir Çanakkale yaptım, gokova festivaline katıldım sakar yokuşunu 78 km/h ile indim, on binlerce km yol yaptım.


  • materyalist imam  (06.04.20 22:05:22) 
Nabrukk+1 hakikaten dağda bayırda mi süreceksiniz? Şehirde asfaltta surecekseniz en net tabirle amelelik bu bisikletler. İlla ikisinden biriyse carraro'da kilitli maşa var bence fark yaratıyor. Ayrıca carraro accell bisklet'in bir markası.


  • karacigerim vur kadehlere  (06.04.20 22:13:53) 
Dağ bisikletini şehirde de kullanabilirim ama şehir bisikletini dağda, taşlık yolda kullanamam düşüncesiyle buna karar vermiştim ama vazgeçtim sanırım. Büyük çoğunlukla asfaltta kullanacağım bisikleti. Şehir bisiklet daha mantıklı sanırım.
Varsa tavsiye alırım. @nabrukk @karacigerim vur kadehlere

  • takıl yani takmıyo belli  (06.04.20 22:21:07) 
Nerede bineceğine karar ver. Hakikaten ara sıra dağa bayıra götüreceksen kilitli maşalılara bakarız. Kilidi sayesinde öndeki amortisör kilitleniyor ve güç kaybını engelliyor bir nebze tabi yine ağırlık düz maşaya göre. V fren secmelisin yine asfaltta bineceksen çamur yağmur vs. şartların yoksa. Hidrolik mekanik filan gerek yok. 2bin tlye alacağın aktaricilar belirli yani tourney altus filan olacak muhtemelen. Olabildiğine akıcı seni bisiklete binmeye itecek bir alet seç ki baştan uzaklaşma bisikletten dag bisikleti hakikaten spesifik zeminler dışında bence gereksiz.
Sedona 410 incelemelerine bakabilirsin:
n11.com'dan Sedona 410 Bisiklet seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
urun.n11.com
12 kg ve fiyat performans olarak başarılı makine.

2020 CARRARO SPORTIVE 327 ŞEHİR VE TUR BİSİKLETİ 2.639,00 TL yerine 2.507,05 TL
urun.n11.com
Uzerinde deore var.

Yeni başlıyorum bisiklete param cebimde kalsın ama bisiklet de üzmesin beni dersen: carrarobisiklet.com 1400tl.

Hayatimda ilk defa bisiklete biniyorum hevesimi atarsam bir daha binmem bisikleti: www.decathlon.com.tr

www.decathlon.com.tr
Yol bisikletine benzeyen şehir bisikleti. Bununla uzun km yapabilirsiniz, ileride yol bisikleti düşünüyorsanız giriş icin ideal.

Global markalardan da giant var. 3000tlye escape 3 var ama yani pahalı. Diğerlerinin yanına yaklaşılmiyor kurlardan dolayı.

www.salcano.com
  • karacigerim vur kadehlere  (06.04.20 23:02:02 ~ 23:03:37) 
@karacigerim vur kadehlere
%90 asfalt ve kaldırımda kullanırım. Dağ bisikleti fikrinden tamamen vazgeçtim.
bu linklerini gönderdiğim n11 satıcısının bizzat dükkanından alacağım bisikleti. Çünkü internet fiyatı üzerine 200-300₺ Ekstra indirim uyguluyor. Linklerini gönderdiğin bisikletleri bulamadım bu bahsettiğim n11 sayfasında. Epey emek vermişsin yine de teşekkür ederim.
m.n11.com
Sayfa bu. Buradan tavsiye edebileceğim bişeyler varsa daha makbule geçer.
  • takıl yani takmıyo belli  (06.04.20 23:55:18) 
Dostum istersen satın alıp adresine teslim edeyim. :) Ben sana referans modelleri gösterdim tek tek, alacagin donanimlari da yazdim asagi yukarı nereden ne istiyorsan onu al.


  • karacigerim vur kadehlere  (07.04.20 00:18:15) 
karaciğerim sana durumu özetlemiş. Ama ben de tekrar edeyim.

Dağ bisikleti alıp da dağa bayıra çıkan az oluyor gerçekten. Görünüşü hoş diye alınıyor sonra pişman olunuyor çünkü şehir içinde -eğer kilitli maşa değilse- ciddi güç kaybı oluşturuyor. Sadece amortisörden dolayı değil, hem ekstra ağır olması hem kalın tekerli olmasından dolayı da güç kaybı oluşuyor.

İkinci durum v frenden ötesi, tüm yeni şehir kullanıcılarına fazla. He param çok diyorsan başka.

Aktarıcılar konusunda ise o fiyat bandında çok alternatifin yok.

Yolladığın arasında illa alacaksan carraro al.

Onun dışında sana önerim Sedona 410 gerçekten güzel bir başlangıç bisikleti.

Sana ikinci bir önerim ise 2. El almandır. Zira bisiklete bir heves başlayıp aldıktan sonra 200-300km yapmış bisikletleri %30-50 daha aşağı fiyata satıyorlar. Çünkü zor geliyor, taşıması sıkıntı, muhafazası sıkıntı. Ayrıca o km’ler bisiklet için binilmemiş demektir. Lastik bile yıpranmaz.

özetle 2. El bir Sedona 410 al geç :)
  • sylr  (07.04.20 00:55:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.