[]

gerçek ronaldo geyiği

ya arkadaşlar nedir bu gerçek ronaldo geyiği. biz de izledik o zamanlar brezilyayı ronaldo hiç bilmesek tamam. iyi bir golcüydü levandovski de iyi. ama bizim apaçi bunun tırnağı olamaz diye ama portekizli ronaldo kırılmadık rekor bırakmamış salon ünitesinde kupa koyacak yer kalmamış bir insan. atmadığı gol atmadığ takım kalmamış gelmiş gelçmiş ilk 3 te sayılabilecek bir adam. diğeri messi. 3. sü kişiden kişiye göre değişir. bence gerçek ronaldo cristiano ronaldodur. siz ne düşünüyorsunuz ?




 
Fenomen ronaldo'yu izledik dediğin menisküsü paramparça olduktan sonra bile show yapabildiği 2002 wc mı ? Anormal sakatlıklar geçirdi, interdeki ronaldo cristiano gibi sağlıklı bi 10 sene geçirseydi gerçek ronaldo sahte ronaldo tartışmaları zaten olmazdı, ama o muazzam futbolcu en yağ gibi aktığı en çiçeğinin burnunda olduğu dönemde çok ciddi sakatlıklar geçirerek ivmelenemedi ve sevenleri için hep yarım kalmış bir aşk hikayesi gibi , ağzımıza çalınmış bir parmak bal gibi kaldı.


  • docrivers  (06.04.20 16:58:09) 
bir şey denecekse "gerçek ronaldo" değil de onların değimiyle "il fenomeno" demek lazım bence. çünkü her ikisi de gerçek

barcelonada oynadığı dönemden bu yana brezilyalı ronaldo hayranı bir kişi olarak bana göre de cristiano ronaldo gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur.

hatta benim için ilk 3: cristiano ronaldo, zinedine zidane, ronaldo
  • dafuq  (06.04.20 17:01:07 ~ 17:02:17) 
ikisi futbolun bambaşka zamanları, gerçek ronaldonun da messi gibi saf bir göze hoş gelen yeteneği vardı, gerçek ronaldoya geçirdiği ağır sakatlıklarla gerçekleşmemiş ihtimaller yüzünden gönül borcu hissediyor romantik futbolseverler :)

sayılara bakacaksak messi siler süpürür fakat izlemesi bana hiç zevk vermiyor çok güzel golleri de olmasına rağmen

gerçek ronaldo r9 dur :)
  • freebird5406_2  (06.04.20 17:02:34 ~ 17:03:22) 
Bir şey biliyormuş gibi görünüyorlar.


  • baal  (06.04.20 17:14:19) 
Ben de katılıyorum bu duruma. Evet muthemelen bir çoğumuz baba ronaldo'yu daha çok seviyoruz. Hatta gene bir çoğumuzun en sevdiği futbolcu falan. Öyle de olmayı hak ediyor zaten o ayrı. İzlerken aldığım zevki toplasan 3-4 topçudan almışımdır şahsen. Çok özel bir oyuncuydu. Bir çoğumuzza çocukluğunu, gençliğini vs hatırlatıyor.

Ama baba ronaldoyu övücem diye de cristiano'yu gömmenin bir manası yok. totale vurduğumuzda cristiano çok daha başarılı bir futbolcu/sporcu. bence bunun tartışılacak bir tarafı da yok. futbol yetenek kadar disiplin işidir de. bu açıdan cristiano çok büyük saygıyı hak ediyor.
  • ravenclaw  (06.04.20 17:19:48) 
abi o biraz yaşla ilgili
kim gençliğinde kimi izlediyse o kalıyor aklında
baban deden de maradonadan iyisi gelmedi diyecek.

Ben mesela 96-2000 arasındaki galatasaray'ı makine gibi oynuyordu diye hatırlıyorum
şimdi izlediğim, şampiyon bile olsa takımı "eh işte" diye beğenmiyorum.

40lık amca olarak
bence de gerçek ronaldo r9
inter ve barcelonadaki hali bence de herkese nal toplatır
ama hep bunlar, "bence", rakamlar istatistikler aksini söylüyor gayet haklısın
  • Corc  (06.04.20 17:20:21) 
şimdiki ronaldo-messi tarihin en iyi 2 futbolcusu. fenomen ronaldo'yu da izledim, sakatlanmayan halini de izledim. dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli, en estetik topçularından biriydi. ama cristiano-messi bunlar 1000 gole yaklaşmış adamlar. her şeyleri ile tamlar.

insan nostaljiyi seviyor. ben de zidane'ı çok seviyorum mesela. bazen dünyanın en iyisi zidane'dır diyorum hatta ortamlarda :)
  • jangbogo  (06.04.20 17:26:53) 
gerçek ronaldo muabbeti ilk ronaldo anlamında. luis nazario olan tamamen komplike bir forvet. cristiano ronaldo kanat oyuncusundan evrilmiş forvette her türlü pozisyonda oynayabilecek efsanedir. gerçek ronaldo denme sebebi ilk o vardı anlamında. karşılaştırmak tamamen saçma bir durum. ancak luis nazario da tarihin gördüğü en iyi forvetlerden biridir ancak cristianonun çok arkasında.


  • mikahakkinen  (06.04.20 17:41:45) 
Manasi cok derin: liseli degilim, futbol bilgim tavan, kimleri kimleri izledim ben manasinda


  • speedy  (06.04.20 18:20:00) 
Sergen Yalcin konusu gibi iste. ALex, Hagi Turk futboluna adini yazdirmis. Bir kesim de surekli Sergeni pompalayip duruyor, soyle yetenekliydi boyle yetenekliydi ALex, Haginin yanina koymaya calisiyor. Ulan bilmesek kandiracaklar. Sergen denen adam tutanamayan, loser bir adamdi, o kulupten o kulube multeci gibi dolanip duruyordu. Sakatlik, kilo problemleri yuzunden kariyerinin yarisini bos gecirdi. Kimi kandiriyorsunuz. Keza Emre Belozoglu hala oynuyor diye istikrar abidesi falan diye bizi yiyorlar. Eyvallah hala oynuyor saygi duyuyoruz ama e bu adamin da kariyerinin yarisi sakatlikla gecti, kalan kariyerinin 10-15i de cezalarla gecti anasini satayim, kendi golgesi ile kavga eden bi adam. Bu adami istikrar abidesi diye yutturmaya calisiyorlar. Ronaldo konusunda onu diger Ronaldodan ayirt etmek "Fenomen Ronaldo" diyorlar dis basinda bizimkiler Gercek Ronaldo, Fenomen Ronaldo diye deyip adami abartiyorlar yok yere


  • freedonia  (06.04.20 21:20:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.