[]

mercedes cla vs audi a3 sedan

hangisini tercih etmeli/etmemeli nede? tesekkurler




 
Hangi yıl?
www.youtube.com

Tasarım olarak cla çok daha iyi ama şu testten sonra yaşamım daha değerli diyerek a3'e doğru yol alırdım.
  • bahoho  (06.04.20 13:44:04) 
@bahoho 2015/2016 dusunuyorum


  • Sebastian  (06.04.20 13:54:52) 
kriterler eşitse arka baş mesafesini bile görmezden gelip cla tercih ederdim. cla'da şöyle bir durum varbence;

eksisozluk.com

ledleri yanan bir arka stoba bakabilirsen en az bu impala kadar anlamlı duruyor, rimel çekilmiş kadın gözü gibi.

a3'te ise bence bir sırtlan durumu var. biliyorsun önce hb olarak çıktı araç. sonradan sedan yapıldı. zamanında astra h da önce hb olarak çıkıp sonra sedanı yapılmıştı ve arka taraf sonradan yapılan herşeyde olduğu gibi; olmadı. lakabı da avrupada sırtlan olmuştu. görsel linkinde araca bir bütün olarak bakıp sonra birden stop kısmına bakarsan altın oranı kaçırdığını hissedersin. bir gariplik var.

www.bing.com

aynı şey a3 te de var bence. peşin peşin bu reklamı yapmalarının sebebi de bu. yarası olan gocunur. burada başlıkta karşılaştırmak istediğin cla'ya dokunduruyor.

www.youtube.com
  • onemoremile  (06.04.20 14:22:58 ~ 14:53:51) 
Amg200 cla tercihen gri


  • intihar etsem de kendime gelsem  (06.04.20 15:21:45) 
konfor+ iç mekanda kalite sadelik şıklık arıyorsan a3 ( tercihen ön arka matrix ledli )

yok görüntü hava civa şekil dursun diyorsan cla. arkadaşa katılıyorum tercihen gri ya da sedef beyaz.

ben olsam matrix ledli bulduysam eğer a3 alırdım, 1-2 oynayıp sadelikten kurtarırdım aracı bakardım yoluma. a serisi ve cla’yı sevemedim bir türlü. ( yeni kasası hariç )
  • garavel  (06.04.20 16:55:55) 
Cla 5 gün 2000 km kullandım, a3 2 sene. 2si de benzer segmentler. Cla biraz daha pahalı, param yetse şeklinden ötürü alırdım. Ama gidiş ve konfor açısından farkları olduğunu düşünmüyorum.


  • okumakserbestbegenmeksart  (06.04.20 23:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.