[]

robot süpürge yurtdışı

xiaomi roborock s5 almak istiyorum ama fiyatları fahiş bi şekilde artmış trendyol, hepsiburada, amazon tr gibi sitelerde. 1-2 ay önce 3000-3500 civarındayken şimdi 6000 civarına satıyorlar.

aliexpress'te daha üst olan s5 max modelini 3200 civarına buldum, 480 lira da kargo ücreti istiyor. her türlü daha ucuza gelecek.

malum corona'dan dolayı aliexpress'ten ürün gelirken sıkıntı oluyor mu gümrükte falan? son zamanlarda böyle bişey alan var mı?

Türkiye'de şurada uygun fiyatlı satılıyor derseniz oradan da alabilirim.

ürün aşağıda;

tr.aliexpress.com

 
3200+kargo ile çıkmayacağını biliyorsun değil mi, gümrükte de vergi ödemen istenecek. en son yüzde kaç alınıyordu hatırlamıyorum.


  • xvyz  (06.04.20 12:36:10) 
bu kadar pahali bir seyi ben olsam ulasamayacagim bir saticidan almazdim. evet 2000'den fazla fark var ama 3680 de cope atilacak para degil.

hadi diyelim bozuk cikti?
ya da kucuk bir parcasi kirik cikti?
mideniz bulanacak.

ayrica evet bir de burda vergiciler opecek.
  • yoggi  (06.04.20 13:04:53) 
Stok sıkıntısı var diye fiyatlar arttı. 1-2 ay bekleyin. Bir de bu ürün end of life oldu o yüzden daha gelmeyecek. Xiaomi'nin Vacuum Robot Mop (1C) modeli gelecek, ondan alırsınız.

Son olarak Roborock Xiaomi'nin ürünü değil. Her yerde öyle geçiyor ama aslında değil.
  • efreet sultan  (06.04.20 13:22:07) 
Rumba aldım daha yeni. TR'den aldım. Doğrusu yurtdışındam gelenin garanti süresi içinde başına ne gelir, ilaveten bir kullanayım memnun kalacak mıyım düşünceleriyle TR'den aldım. Yedek parçalarını AliExpress'ten almayı düşünüyorum ama.
Ben Trendyol'dan aldım.

  • SiyamkedisiZorro  (06.04.20 14:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.