[]

Karantina günlerinde ne yapılır? Ne yapıyorsunuz?

Malum evdeyim ve fenalık geçirmek üzereyim. Birseyler izleme okuma kısmına yardırdım ve ara vermem lazım. Elimin işleyeceği bir fikriniz var mı? Mesela geçen gün can sıkıntısindan arkadaşlara kitap ayraci yapıyordum. Yanina da küçük hediye kartları falan yaptım, çizim falan. Yetmedi evdeki tamir işlerini hallettim. Temizlik düzenleme mevzuları biteli çook oldu. Zeus'u seven üstüme evde üretilecek oyalayacak bi fikir atsın. Siz ne yapıyorsunuz?
Edit: @kobuzchu kiz yaparım sanada ayıpsın:)



 
Paranız varsa sehrinizde de doğal taş toptancıları varsa onlardan kılçık tipi hematit doğal taş ve siyah 1 mm lik paraşüt ipi alın bol bol. YouTube videoları izleyerek taş ve ipleri kullanarak asansörlü hematit bileklik yapmayı öğrenin. Günde 50 tane falan güle oynaya yaparsınız. Tanesi 5 TL'yi geçmez maliyet olarak. Şu virüs muhabbeti geçsin 30 liradan güle oynaya satarsınız. Trendyol da 60-85 arası satılıyor. Mat gri, parlak gri, mavi, mor renkler çok satıyor.biz virüsten önce günde 20-30 tane satıyorduk.


  • deer hunter  (06.04.20 01:09:36) 
Güzel fikirmiş ama sanırım ben satış amacından çok ortaya elle tutulur bişeyler çıksın istiyorum sadece. Teşekür ederim.


  • sularda mavi  (06.04.20 01:15:56) 
Yazıyoruz. Okunmasa bile, yazmakla mükellef his ederek yazıyoruz.


  • Karmaşıklık  (06.04.20 01:19:41) 
Domêtes biber patlıcan vs ekiyorum. Pogaca ekmek pişirme falan


  • all girls dream  (06.04.20 01:34:51) 
kukla yapıyorum, balkondaki bitkileri bahara hazırladım bikaç gündür.


  • galaksi yolcusu  (06.04.20 01:43:05) 
bitki, oyun, gelecek hayali


  • ala09  (06.04.20 01:51:42) 
evin dekorasyon eksiklerini hallediyorum (komidin boyamak falan)
play station'da oyun oynuyorum
Puzzle yapıyorum
poğaça, muffin pişiriyorum
resim yapmaya çalışıyorum
kahve & şarap içiyorum
arkadaşlarımla görüntülü konuşuyorum
alışverişten gelenleri çamaşır suyuyla yıkıyorum
bol bol uyuyorum
  • hushhush  (06.04.20 09:29:10) 
Bana da kitap ayracı yapın, koleksiyona ekleyeyim :)

Benim çalışmam gerekiyor ama odaklanmakta o kadar zorlanıyorum ki çalışmak yerine telefonda oyun oynuyorum, bir de nihayet bir steam hesabı açtım, dört kişi tabletop simulator’a girdik, oradan oyun oynayacağız.
Örgü öğrenin, internette adım adım anlatan siteler var. (Ben denedim, on dakikada vazgeçtim.)
Ekşi mayaya sarın, ekmek yaparsınız.
Artdeco’nun ebru setleri var, onlardan alıp oynayabilirsiniz.
Dikiş makinesi var mı? Maske dikin, eski tişörtlerinizi tv izleme pikesine çevirin.
  • kobuzchu kiz  (06.04.20 10:12:54) 
8-5 çalışıyorum (kamu kurumu üstelik)
5-7 uyuyorum.
7-9 yemek+çay
9-10 spor
10-12 aileyle oyunlar+sohbet
12-04 ps'de oyun.
4-7.30 uyku
  • yazar yazmaz yazan yazar  (06.04.20 15:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.