[]

memleket insanıyla iş yapmak

neden bu kadar yorucu?
elin isveçlisiyle de şililisiyle de iş yapıyoruz hiç bu kadar dert sahibi olmuyoruz.
yani adamlarla aramızda okyanuslar, dağlar var. işlemleri mecburen btc gibi yöntemlerle yapıyoruz. işlemlerin gerçekleştiği platform abd çıkışlı. adımızı bilmez sanımızı bilmez ama fiyat soruyor, söylüyoruz, ücreti yolluyor, ürünü yolluyoruz. hani dolandıracak olsak çok rahat dolandırırız ama adamlar hiç darlamıyor. en fazla 10 tane 5 tane alsam ne olur diyor.
bizde ise yerimiz yurdumuz belli, her şey bankalar üzerinden gerçekleşiyor. adımızı sanımızı yazınca dün yediğimiz yemeğe kadar çıkıyor zaten internette.
ama abi önce sen ürünü yolla. abi bu işi şu paraya yapalım bende daha iş çok. abi bi yerden para gelecek falan bu geyikler bitmiyor. iş mi yapıyoruz milletin nazını mı çekiyoruz belli değil.
niye böyle buranın tiracaret hayatı :(

 
dolandırıldığın zaman kapısını çalacağın, rüşvet vermeden işini hallettirebilecen kurumlar yok/oturmamış çünkü.
7.yy ahlakı ile yaşayan insanlar bu kadar ticaret yapabiliyor.

  • ala09  (05.04.20 18:43:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.