[]

Hangi Bluetooth Ses Sistemini Alayım ?

Merhaba,

Bluetooth ses sistemi alacağım, 400 liralık bir bütçe ayırdım, aşağıda ki alternatifler nasıldır? Bunlar haricinde önereceğiniz bir ürün varsa tekliflere açığım.

1.www.trendyol.com

2.www.trendyol.com

3.www.trendyol.com

4.www.trendyol.com

5.www.trendyol.com

 
Neden mikado? Anker soundcore serisini tavsiye ederim. Bulabilirseniz soundcore 2


  • orient blue  (05.04.20 17:25:40) 
Fiyatı aradım siteden direk bunu çıkardı o nedenle, Mikado iyimidir kötümüdür bilmiyorum. Dediğiniz ürüne baktım ama ses bombası tarzında ben daha büyük bişey istiyorum. Aynı işlevi görür mü dersiniz?


  • paramolacak  (05.04.20 17:54:44) 
mikado kötüdür. bilgisayarımı ilk topladığımda hoparlöre para kalmamıştı, mikado bi sistem almıştım. almaz olaydım, dip gürültüsü yüzünden bişey dinlemediğim her an kapatmak zorundaydım. sonra priz girişi koptu priz değiştirirken. kabloları dandik, ürünleri dandik.

daha büyük bişey isteme sebebin tam olarak nedir? standart bir apartmanda oturuyorsan büyük sistemleri son seste kullanman imkansız. bangır bangır bas duyayım film izlerken demiyorsan anker soundcore 2 seni tatmin eder, ses kalitesi attığın hepsinden iyidir ayrıca.

odam büyük ya da müstakil oturuyorum ses sorun olmaz diyorsan bluetooth sevdasından vazgeçip kablolu logitech modellere yönelmeni öneririm. z333 kullanıyorum ben, 2+1 ama yarısında bile kullanamıyorum sesi, öyle güçlü. bir de bluetooth alıcı satıyor logitech, bu tip sistemleri kablosuz hale getirmek için. ikisi beraber bütçeni aşıyor, bluetooth alıcıyı sonra da alırsın.

sözün özü, mikado frisby gibi dandik markaları söz konusu sesse asla tercih etme. ses işi tamamen bütçe işi, bire bir aynı işi daha ucuza yapan muadil bulmak mümkün değil.
  • Bruce  (05.04.20 18:08:58) 
Yani diyorsunuz ki görüntüde koca koca bilmem kaç artı bilmem kaç alacağına, görüntüde küçük te olsa daha iyi iş yapacak ses bombaları var.


  • paramolacak  (05.04.20 18:40:44) 
Evet aynen öyle. Anker başta olmak üzere logitech, jbl gibi işi ses olan markalara bakın. İkinci el bile olur, iyi bir markanın bütçenize uygun modelini alın.


  • orient blue  (05.04.20 21:11:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.