[]

iphone 11 almak mantıklı mı ?

Eşim samsung S10 kulaniyor ama pek memnun değil, ben ise samsung s9+ kulaniyorum ve memnunum.
Eşime söz verdim, iphone 11pro alacam ona. Ben de onun S10un kulanacam yada satacam. Cevremdekiler ve eşim de bana gaz verdiler iphone kulan diyorlar... acaba s9+ ve s10 u satıp stadart iphone11 64GB alayim mı ?



 
s10 un nesinden memnun değil meraktan soruyorum, şarjı mı dayanmıyor, yazılımsal takılmalar mı var


  • freebird5406_2  (05.04.20 15:06:29) 
Kendisi daha önce hep iphone kulanmış. Biraz takılıyor dedi telefon baze uygulamalarda instagram da felan


  • samiabi19  (05.04.20 15:09:06) 
iPhone kullanmis birisi Samsung'tan ayni derecede memnun kalmayabilir. Samsung kotu oldugundan degildir elbette.

tersi de gayet mumkun. su an kullandiginiz modelden sonra iPhone'u sevmeyebilirsiniz. Memnunsaniz hic girismeyin bence

ama, ikinizde de iPhone olursa;
- FaceTime gorusmesi yapabilirsiniz (whatsapp'tan filan daha basarili)
- birbirinizin konumuna bakabilirsiniz (izin gerekiyor tabi)
- iMessage uzerinden canli fotograflari gonderebilirsiniz (fotograf gibi video, iPhone'a ozel)

baska bir sey gelmedi aklima simdi.
  • yoggi  (05.04.20 15:15:20) 
Paranız varsa en güzelini alın ama bence şu dönemde bir şey almayın. Bi iphone dünya para. Piyasanın düzelmesi hiç kısa zaman almayacak. Elinizde kalsın paranız, hayati durum yaşamasanız bile mutlaka lazım olacak.


  • Nature Works  (05.04.20 22:29:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.