[]

Tinder Yaş Sorunu

Öncelikle herkese merhaba bundan yaklaşık 1 hafta önce karantinada iyice sıkıldığım bir gün yaw belki en azından flörtleşeceğim bir çocuk çıkar diye Tinder'da üyelik açarken doğum yılımı yanlış yazdığım için (1 Ocak 2020) yaşım tutmadığı gerekçesiyle telefon numaramı engellediler, defalarca kez mail göndermeme, destek formu oluşturmama rağmen bu konuyla ilgili hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Facebook ile üye olmak istesem dahi sonunda yine telefon numarasıyla aktivasyon yapmadan profilim açılmıyor. Böyle sıkıcı bir günde bir de bu sorunla ulaşıyorum, bu bi süreliğine olacak olsa problem değil, ancak telefon numarası benim girdiğim tarihten 18 yaşımı dolduracağım tarihe kadar engelli olacakmış (yuh 18 sene) acaba bu sorunu nasıl çözebilirim, bir bilgisi olan var mı? Telefon numaramı sırf böyle bir şey için değiştirmek istemiyorum, bu iş için sırf bir kontörlü hat alabilirim ama onu da yapmak için çıkıp turkcellden hat almam gerek onu da yapamıyorum, koronadan korkuyorum.

Ben bu sorunu nasıl çözeceğim.


 
yaş konusu abd de takıntı seviyesindedir. sana kimlik fotonu yolla falan demediklerine göre o iş yalan olmuş. tinder o kadar önemliyse telefon şirketine gidip tel numaranın başını değiştir 544 ise 45 yap. ama ben olsam yapmazdım . dersen ki yok abi istiyorum ben bunu illa bimden 65 liray ahat al başka yolu yok. adamlar 17 yaşında biriyle seks yapan yetişkinleri bile süründürüyor.


  • hayvan gibi yazar  (05.04.20 13:29:46) 
Virüsten korkup yeni hat almak için dışarı çıkmıyorsun ama Tinder'da profil açıp ordan biriyle görüşmeyi planlıyorsun. Sence mantıksız değil mi?

Bu kadar istekliysen yeni bir numara edinmekten başka çaren yok belli ki.
  • synesthesia  (05.04.20 13:54:32) 
Bir arkadaşınızın numarasını kullanma imkanınız var mı?
Anladığım kadarıyla maille giriş yapıyorsunuz ama numaraya onay kodu tarzı bir şey gönderiliyor. Uygulamanın kullanıldığı telefonla verilen numaranın farklı olması bir sorun teşkil eder mi bilemedim ama denenebilir bence.

  • pike  (05.04.20 17:56:36) 
internette numara satıyorlar tinder için.
2-3 liraya yabancı numara var.

  • işimdeyim gücümdeyim  (05.04.20 18:08:34) 
benim başıma başka bir uygulamada bir benzeri geldi. kuzenin numarasından aldım şifreyi. ne olacak ki annenden falan yapıver. hahah.


  • bohr atom modeli  (05.04.20 18:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.