[]

selam, gerizekalı takıntılı obsesif eski sevgili mevzusu

uyumayan varsa biraz beni kendime getirsin rica ediyorum. başımda bir eski sevgili davası var, adam resmen takmış bana. ilişkimiz 2 ay kadar güzel, düzgün gitti sadece, sonrasında hep boka sardı, tartışmalar saygısızlaşmalar (karşılıklı), ayrılmalar barışmalar derken 1 seneye yaklaştı. aslında ben geçtiğimiz kasım gibi ayrıldım kendisinden ama her yerden engelli olduğu halde başkalarından ulaştı her seferinde beni rahatsız etmeyi başardı. arkadaş kalmak istiyomuş, hayatından çıkmamı istemiyomuş, bi kalemde silip atmam ne kadar doğruymuş. ben adamdan öyle bi soğudum ki kusasım geliyo ona dokunduğum zamanları hatırlayınca, ısrarı tiksindirdi çünkü. işi çirkin boyutlara vardırdı, eğer bana 1-2 hafta vermezsen canıma kıyarım, ben zaten çok kötü haldeyim bi de sen toprak atma üzerime bla bla bla. bu hayvan herif şimdi askerde, psikolojimi öyle bi mahvetti ki askerde kendine bi şey yapmasın diye (asker psikolojisi daha tehlikeli oluyo o şartlar altında malum) asker dönüşünde 1-2 saat beni görebileceğini söyledim. ailesinin telefonlarını açmıyormuş, annesi bana ulaşmaya falan çalışmış bu yüzden. ne diyecekti acaba kadın, oğlumu sevmek zorundasın falan mı? oğlunun dünyanın en dengesiz insanı olduğundan haberi var mı acaba? neyse, içim gerçekten bok gibi. askerden dönünce beni gördükten sonra tekrar intihar tehditlerine başlayacak gibi hissediyorum. sizce ne yapmalı, sizin başınıza bu tarz bi olay geldi mi, siz ne yaptınız? içimi rahatlatmaya ihtiyacım var cidden, allah aşkına su serpin biraz... 




 
Şuanki davranışlarınızın tam tersinde davranın. Aşırı derecede ilgili, duygusal, ağlamaklı davranın. Onun sorunları için çok üzüldüğünüzü, kendinizi sorumlu hissetiğinizi ne yapıp ne edip annesine ulaşacağınızdan bahsedin. Ben ve ailen sana yardım edeceğiz, ben ailenle konuşacağım deyin. Sen çok iyi birisin bunları hak etmiyorsun deyin. Arada sırada da sen biz sevgiliyken biriyle mi görüşüyordun, rüyamda böyle gördüm, senin abv beni kandırdın diye sızlanın. Hiç mi sevmedin, neden sevmedin, sevsen böyle mi olurdu diye devam edin. Eğer sevgiliyken aranızda kıskançlık tartışmaları varsa o mevzuları tekrar ateşleyin. Komutanlarını arayıp sana iyi bakmaları için uğraşıcam falan deyin. Facebooktan seninle aynı dönem aynı kışlada askerlik yapan tanıdığımız var sana iyi bakacak deyin.

O böyle ruh hastası gibi davranıyorsa siz daha beteri gibi davranın. Kaçsın.

Gönderebilirseniz buna kargo ile bir şey gönderin kargo buna ulaşınca da biz ailecek korona çıktık. Paketten sana da bulaşabilir deyin ödü kopsun.

Var olmayan ailevi sorunları uydurun. Babam tefeciden borç aldı. Peşimize düştüler. Kim varsa bizden ayağımıza sıkacaklar. Ben senin adına da endişe ediyorum artık. Senin de eski sevgilim olduğunu öğrenmişler. İyi ki askerdesin. Çıkınca sana da musallat olabilirler deyin.

Zaten büyük ihtimal adam bilerek size böyle davranıyor. Baya acındırmış kendini. Yok sorunları varmış, yok intihar edecekmiş, anasının işi gücü yok sizi bulacakmış. Adam sahtekar, yalancı.

Dilerseniz her yerden basın engelin. Savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunmakla tehdit edin. Hatta suç duyurusunda bulunun. Ama bu sefer yine intihar der size kendini acındırır.
  • GoodMorningTeacher  (05.04.20 05:02:21) 
@goodmorning, yemin ederim çok iyi plan hahahah ben şimdi kafamda şöyle planlıyorum, bana yemin billahlar etti son kez beni görüceğine dair, askerden sonraki 1-2 saatlik beni görüşü son olacak yani. bi yandan böyle olacağını seziyorum çünkü beni ne hallere düşürdüğünün o da farkına vardı, ben zaten o deli gibi davranma oyununu kısmen oynadım sayılır. bu bi korktu gibi oldu. dedim senin yüzünden kilolar verdim delirdim artık bilmem ne (kilo kısmı gerçek). şimdi biz bu iğrenç herifle 1-2 saatlik görüşücez, o görüşmede benim ondan ne kadar soğuduğumu ve hatta iğrendiğimi görmesi gerek. nasıl davranayım? aslında farkında bunların ama reelde hep sevecen davrandım tam bir APTAL gibi, kırılmasın diye. adam geldi benim hayatımı alt üst etti. yüz yüzeyken bizden artık iki dünya bi araya gelse yine de olmayacağını anlaması için onu takmadığımı önemsemediğimi görmesi gerek. hiçbir şekilde oturup adam akıllı muhabbet etmeyi düşünmüyorum, ne derse 1-2 kelimelik cevaplar vermeyi düşünüyorum. bu adam hasta yahu ama ben fark edemedim işte bunu, cezasını da böyle ödüyorum. bu gerizekalı obsesif şeytan daha 1-2 haftalık tanıdığı benim için yanımda AĞLADI onunla bi ilişki istemiyorum diye. herif manyak yahu, hayatımdan sağ salim bir def olsun başka hiçbi şey istemiyorum cidden adak falan adayacağım o derece.


  • pelovann  (05.04.20 05:10:19) 
ya bu işi tamamen tatlı yoldan çözmek istiyorum, işin içine savcılık bilmem ne katmak istemiyorum. bunun amcası da güçlü müçlü bi şey, siyasetçi iş adamı, rte'ye yakın falan... götleri yanmaz sanmıyorum... zaten benim arkamda benden başka kimse yok bu işi anca tek başıma çözerim


  • pelovann  (05.04.20 05:12:42) 
Bu tip biriyle 1 saatliğine bile olsa bir daha asla görüşmemen senin için daha iyi olur. Kendinden soğutmak için rol yapma planı da bence çocukca. Nasıl davranırsan davran, iletişimi sürdürdüğün ölçüde onun obsesyonunu arttıracaksın.


  • fobfilm  (05.04.20 05:17:06) 
başka bi sevgili yap.


  • antihero  (05.04.20 05:41:18) 
alttaraf +2

bir insan genelde usta derecede sosyopat değilse ne bok olduğu zaten daha mesajlaşırken görüşürken ortaya çıkıyor.
  • KaraSakall  (05.04.20 12:55:12) 
Askerden gelince buluşma sonrası normal davranacağına emin misiniz? Bıçak çekip benimle eve geleceksin diye zorlasa? Üstünüze oynuyor ve istediğini yaptırıyor size. Suç sizin. Bir daha görüşmek istemiyorumu kesin dille söylemeniz gerek. İntihar onun tercihi, sizin ypaabileceğiniz bir şey yok. Beyni olsa böyle davranmazdı zaten. Ofansifim ama haklıyım. Bir süre tek başınıza pek takılmamanızı da öneririm.


  • bahoho  (05.04.20 13:05:12) 
Alttaraf artı 1 değil ya.

Zaten ilişki boka sarınca yol vermiş işte. erkekler kadını tavlayabilmek için çok güzel role bürünür ama önce en ufak bi kıskançlıkta dişlerini gösterir, kendiyle ilgili eksik bir şeyi ilişki sayesinde görünce saldırganlaşır.

Sanki bilmiyoruz abi ya :D reddedilen erkek terörü var. Ayrılınca hayvanlaşan erkekler var. Ve bu az yüzdeli bir kesim değil haa, çok yüksek bir kesim böyle. En okumuş diye övülenden, en cahil dediğimize kadar bu böyle. İnsanda az biraz onur gurur olur ya. Karşıdaki seni istemiyorsa istemiyorduraq sürekli aramak, yalvarmak, intihar ederim demek nedir ya. geberene kadar iç, arkadaşlarına anlat, mutsuz mutsuz yaşa yemeden içmeden kesil bunlar normal şeyler ama arama işte ya. bu hislerini kontrol edemeyip, karşıdaki kişiyi rahatsız ediyorsan ilişki olaylarına hiç girmeyeceksin abi net.

Ben kız arkadaşlardan da duyuyorum böyle şeyler, buradan da okuyoruz işte utanıyorum ya. koskoca adamsın, intihar ederim demek ne ya off :D

*Görüşme
  • eazy  (05.04.20 14:15:52 ~ 14:33:08) 
Adamla hiçbir şekilde görüşmemeniz lazım. Bunun farkında değil misiniz? Görüşmeye kalkarsanız sizin bu durumdan kurtulacağınızı sanmıyorum.


  • GoodMorningTeacher  (05.04.20 14:22:05) 
güvenli bir ortamda görüş içinde kalmasın adamın
sonra da psikiyatriste götür
gidip ilaçlarını düzenli kullanmazsa da görüşme
kendine gelince terket
  • bir soru sorcam  (05.04.20 22:44:23) 
Bir ek kişisi olarak, bunun karşı cinsine denk geldim. Altin kural, kesinlikle hicbir sekilde, telefon ve mesajlara yanit vermedim. Kesinlikle gorusmedim.gunde 50 arama, yillar
sonra bitti.

  • tunaktunaktun  (05.04.20 23:08:05) 
Açıkçası sevgilinizin durumuna üzüldüm. Büyük ihtimalle bu kızı kaçırırsam bir daha beni sevecek birisini bulamam diye düşünüyor. Ondan sizi saplantı yaptı diye düşünüyorum. Erkeklerin işi ne yazık ki günümüzde kolay değil. Umarım bir an önce kendine gelir.


  • maxim gorki  (05.04.20 23:13:26) 
  • alttaraf  (06.04.20 03:05:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.