[]

karantinada saç traşı

saçlarım uzadı. hazır evden çıkmıyoruz, berberler de kapalı, saçımı makine ile 3 numara kazıyayım diyorum. değer mi sizce? ne dersiniz?

sizde durumlar nasıl? saçlarınız uzadı mı?

kadınların dip boyası, ağdası falan gelmiştir sanırım artık :)

 
kadin erkek herkes manisa tarzanina dondu oyle boyle degil :)

kendi adima ben zaten berbere gitmiyordum, tarakli ustura on numara alet.
  • kukuleta  (04.04.20 20:34:32) 
Ben normal şartlarda ayda 2 kez saç tıraşı oluyorum, saçlarımın uzunluğu belli bir seviyeyi geçince moralim bozuluyor, kendime de güvenemiyorum kesmek için, saçlarımı görmemek için bereyle takılıyorum evde.


  • angelus  (04.04.20 20:36:25) 
Ben saçımı eşime kestirdim küt olacak şekilde. O da üç numara yaptı kendi kendine. Kes gitsin, kökü sende değil mi?


  • elorelia  (04.04.20 20:38:20) 
hayatımda ilk defa saçları 2 numaraya vurdum, yanlar da 1 numara. ohh misss valla. kaptır gitsin.


  • surprise  (04.04.20 20:38:36) 
şubat'ta saçlarımı kestirmiştim, o bana bir sene gider. zaten senede bir kere kestiriyorum, onun da zamanlamasını iyi ayarlamışım.

diğerlerini hep kendim hallediyordum zateni bir değişiklik olmadı.

sen de kes gitsin, en fazla ne kadar kötü olabilir ki?
  • pati  (04.04.20 20:44:42) 
"Yanlar 3 üstü kalın kalsın" yaptım ben, görenler yakıştı diyor. Bela geçtikten sonra corona tıraşı modası devam edicek galiba.


  • Bruce  (04.04.20 20:44:54) 
@surprise zor olmadı mı yanları 1 numara ile almak? amerikan mı yaptın? :)
yamuk yumuk olur diye korkuyorum öyle yapınca

  • dafuq  (04.04.20 20:45:36) 
Zamaninda berbere gitmedim diye kendime epey sovuyordum ama iyi tarafindan bakmak lazim. Tip at hirsizi gibi oldugundan minimumun minimumu disari cikiyorum o da zorunlu alisveris icin stogum var, social distancing konusunda kamu spotunda oynayabilecek kivamdayim aslinda harcaniyorum


  • freedonia  (04.04.20 21:17:28 ~ 21:18:51) 
bence değer. üç numara yapacağın için zaten istesen de saçını rezil edemezsin, sonuç itibariyle her türlü kısalacak ve eşitlenecek. hem beceremesen ne olur ki, zaten dışarı çıkamıyorsun :)

ben 3 ay kadar önce üç numara yapmıştım, o yüzden saçımın uzayıp kontrolden çıkması için hayli zaman gerekecek. aslına bakarsan ben de bu ara yine kazıtmak istiyorum ama kararsızım, bi' yandan da yeniden uzadığını görmek istiyorum.
  • der meister  (04.04.20 21:36:12) 
ben sıfırladım.. jiletledim.
vur gitsin.

  • tabudeviren  (05.04.20 02:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.