[]

telefonun ekranı böyle oldu, ekran mı değiştirmem gerekiyor?

bi anda oldu ya. günler önce düşmüştü çok sert ama hiç bişey olmadı bugün de durduk yere gitti ekran. iphone 6. ekran değiştirmem sorunu ortadan kaldırır değil mi başka bi donanımsal / yazılımsal problem yoktur umarım. bu arada yeni telefon fiyatlarına baktım da 2015'ten beri çok şey değişmiş ya. insanlar nasıl yeni telefon alıyor tebrik etmek lazım.




 
Eger dokunmatiginde sorun yoksa (tikladiginiz yerleri algiliyorsa sorunsuzca), dis yuzeydeki cami degistiren telefoncular var.(ha ne kadar saglikli olur, sizi ne kadar goturur bilemem, arastirin)

Orijinal taktirayim derseniz komple dokunmatikle birlikte panel degisecek. O da biraz tuzlu.

Gecmis olsun ve evet telefon fiyatlari insani enayi hissettirecek kadar cok.
  • brkylmz  (04.04.20 19:04:00) 
o siyahlık gittikçe artacak.


  • sutlu nescafe  (04.04.20 19:10:53) 
panel gitmiş, dokunmatik ve camda sorun yok zaten. kullanabildiğin kadar kullan ama çok sürmez bence telefon bakmaya başla.


  • nabrukk  (04.04.20 19:17:14) 
@brkylmz dokunmatikte de camda da herhangi bir problem yok hocam.

@nabrukk hocam, yeni panel alırsam sorun ortadan kalkmış olmayacak mı? 150-200 liralık olanlardan alırsam da daha sonra tekrar problem çıkar olarak anladım mesajı? açıklar mısınız?
  • avatar is back  (04.04.20 19:24:28) 
gecmis olsun. birkac gundur kullaniyorsan ve bir gariplik farketmediysen dokunmatigi saglamdir, sadece lcd'sini degistirmen lazim. ifixit.com'dan hem ekrani hem de gerekli tornavidalari satin alabilirsin. adim adim da gosteriyor. kendin yapabilirsin.


  • crucio  (04.04.20 19:27:47) 
panel'i çerçeveden nasıl ayırmayı düşünüyorsun? elindeki telefonda bunlar bütünleşik ve camı kırmadan ayırmak, yeni paneli monte etmek çok zor. çerçeve-dokunmatik-panel bunları bütünleşik paket olarak satın al.


  • nabrukk  (04.04.20 19:36:30 ~ 19:37:09) 
tamir kiti alıp kendin yapmayı çok düşünme. ben videolarını izleyip vazgeçtim. zaten artık çoğu telefonda vida,civata vs. yok. sıcak hava tabancasıyla ısıtıp öyle ayırıyorlar ekranı çerçeveden.
aslında ekran değiştirmeyi de çok düşünme.android bir telefonumu geçen hafta tamire verip ekranını değiştirttim.250 lira verdim.ertesi akşam kaldırdım attım. olmuyor işte, yapamıyorlar.eksi hassasiyeti olmuyor. ben yaptırdım çok iyi oldu halen kullanıyorum diyenler de zate gitsin loto falan oynasın, iyi denk gelmiş.

  • ikimarsbiduz  (04.04.20 21:16:27) 
Sutlu nescafe +1
Ekran degisecek komple :(

  • Flipsflops  (05.04.20 00:37:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.