[]

Karantinada Kendini Geliştirme Uğraşı

Karantinada birçoğumuz fazlasıyla boş zamana sahibiz. Dizi, film tamam ama bu dönemi fırsat bilip kendini belli alanlarda geliştirmeye çabalayanlar vardır eminim.

Böyle yapanlar, neler yapıyor acaba? Bir de ilgili alanda ne yaptığınızı da yönlendirerek yazarsanız, aynı alanda ilerlemeyi düşünenler için de yol gösterici olabilir.


 
ben duolingo'da ispanyolca öğrenmeye çalışıyorum


  • kaderimse np  (04.04.20 12:58:59) 
Udemy'den bazı kurslar satın almıştım vaktiyle. Onlara bakacam daha bakamadım. Her dakika bişey çıkıyor. Şu an öncelikli olarak powerpoint öğrenmem gerek mesela.


  • muhayyer divan  (04.04.20 13:40:26) 
Kitap, film bende de. Üniversitelerin açık derslerinden bir iki tanesine başvurdum onları izliyorum bazen. Onun dışında pek bir şey yok.


  • black holes in the sky  (04.04.20 13:50:03) 
Teknik anlamda birşeyler öğrenmek isterseniz pluralsight- ki dünyanın en kaliteli video kurs sitesidir fikrimce - nisan ayı boyunca tüm arşivini ücretsiz yaptı.

twitter.com
  • winston insani  (04.04.20 14:19:16 ~ 14:19:29) 
İşinizle ilgili dijital tarafa yönelen şeyler yapın, şöyle düşünün en az yıl sonuna kadar mağazalar vs dolmaz, online alışveriş devam eder. Excel, ön muhasebe, raporlama bakabilirsiniz.


  • kaset  (05.04.20 00:45:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.