Giriş
(4)

25 tl ye sony s2000 aldım

my name is earl
www.gundebirurun.com dan 25 tl ye sony s2000 fotoğraf makinası aldım. kredi kartıyla sipariş verdim. fakat sipariş sonrası sitede fiyat 259 tl ye fırladı. şimdi benim yaptığım bu alışverişin akıbeti ne olacak a dostlar. itiraz etsem 25 tlye göndermek zorundalar mı.
www.gundebirurun.com dan 25 tl ye sony s2000 fotoğraf makinası aldım. kredi kartıyla sipariş verdim. fakat sipariş sonrası sitede fiyat 259 tl ye fırladı. şimdi benim yaptığım bu alışverişin akıbeti ne olacak a dostlar. itiraz etsem 25 tlye göndermek zorundalar mı.
0
my name is earl
(28.04.10)
iade istersin. ama bildiğim bu gibi hatalarda göndermek zorundalar. ps alsaydın keşke.
0
hostararara
(28.04.10)
kredi kartından 25tl çekmişler mi ? Dua et çekmemiş olsunlar, bir de o parayı geri iade etsinler diye uğraşırsın.

Bence seni bekletip stoklarda kalmadı diye para iadesi yaparlar.
0
kimlanbu
(28.04.10)
ama şimdi fiyatı 259 a çıkardılar bu fiyattan satış yapacaklar. stokta yok diyemezler dolayısıyla. benim derdim şu. benim onayımı almadan siparişimi iptal edip parayı iade edebilirler mi. yoksa ben 25 tlden sipariş verdim ille de isterim diye çemkirsem göndermek zorundalar mı. bi de internetten nereye şikayet ederiz.

@hostararara ps aldım ama sipariş onayından. fiyattan alamadık bi de mail adresime detaylı sipariş onayı göndermişler kamerayı o fiyata sipariş ettiğim açık olarak yazıyor.
0
🌸my name is earl
(28.04.10)
valla daha önceden bu gibi hata yapmış firmalar çatır çatır o fiyata ürünleri gönderdiklerini söylemişlerdi bana. sıkıştır bakalım.
0
hostararara
(28.04.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.