[]

La Casa De Papel 2. ve 3. Sezonda neler olmuştu?

La Casa De Papel 'in 4. sezonu yayınlanmış ancak 2. ve 3. sezonları hep unuttum hatırlayan varsa kısaca özet geçebilir mi? Başlayamıyorum 4'e. Berlin ve Arturito'nun akıbetlerini dahi unuttum. Yeni karakter katılmış mıydı mesela hiç yok bende.




 
başında açıklayıcı bir özet var hatırlamanız için.


  • alaimisema  (04.04.20 00:30:09) 
spoiler

______

* 2. sezon profesörün tokyo'nun yakalanma ihtimalini de düşünüp darphaneye geri dönüşünü planladığını gördük. motorla ordan burdan hoplaya zıplaya kapılar açık olduğu an darphanenin içine sürdü bir şekilde.

* darphanenin müdürüyle gizli aşk yaşayan kıvırcık kadın baba oğuldan oğulla aşk yaşamaya başlar. bu baba oğuldan baba ölür bi ara.

* prof plana uymadıkları için çok kızınca Berlin'i işlemediği suçları üstüne atarak polise verir. ama berlin darphanede kalır ve sonlara doğru herkesin kaçabilmesi için kendini feda eder.

* polis profun aslında prof olduğunu öğrenir.

* soygun planlanan şekilde biter, prof kaçamaz sadece, yakalanır. ama mapustan çıkınca polisle buluşacakları yeri bile planlamıştır. prof aşık olma ihtimali dışında herşeyi planlamıştır. aslında bi dakka, onu bile planlamıştır bu ruh hastası.

* ve 2. sezon finalinde mutlu mesut kavuşurlaaar.

* 3. sezon başlarında tokyo ile ergen arkadaş adada gayet güzel yaşarlarken tokyo bi ara sıkılır ben kaçtım hacı der. sonra kaçtığı yerden de yok yok vazgeçtim, seni özledim hadi telefonda konuşalım der ve yer tespiti ile adanın yeri bulunur. ergen yakalanır.

* prof da bütün ekibi ergeni geri almak için toplar. yani bütün o balonla halka para dağıtıp şehirde kaos yaratmalar, merkez bankasına girmeler, insan öldürüp ölmeler bir ergen ve tokyo çifti için. bak yine midem bulandı bunlardan yaa anlatamıycam.

3. sezonda böyle gider işte bir şekilde ve 4. sezon soygunun ikinci yarısıdır herhalde izlemedim daha.

spoiler

_____
  • onemoremile  (04.04.20 09:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.