[]

Cerrahi Maskenin Özellikleri

bu maskelerin bir özelliği var mı? malum bu sıralar ce belgeli standartla göre üretilmiş maske bulmak neredeyse imkansız. ben de buradaki medikalciden x bir markaya ait çakma ürün almak zorunda kaldım. ne gibi negatif yönleri olur, yoksa cerrahi maske dediğimiz şey sıradan 3 katlı bir kumaş mı?

ne yapayım bu maskeyi mi takayım, yoksa ağzıma sütyen mi geçireyim?


 
bunu izle anlayacaksın

9gag.com

ben de bi çok eczaneden maske aldım, baktım, bu 3 katlı cerrahi denilen maskeler ki videoda sondan 3. olan

neyse onun gibi dikilmiş ama tela kumaşından, plastik acayip tül gibi malzemelerden üretilmiş maskeler çıktı karşıma, bir kaç defa alayım sokağa maskesiz çıkılmaz derlerse kullanırım diye bilerek aldım ama ondan sonra almamaya başladım.

yani test yapmaya bile gerek yok.


3m in 50 li pakette 3 katlı cerrahi maskesi 45 liraydı n11de, bir gecede 450 liradan satılmaya başladı, bu durumda bulmak imkansız. ayrıca maske hastalığın bulaşmasını engelliyor bir nebze, bizim hasta olmamamızı değil.
  • hem şişko hem deli  (03.04.20 16:54:21 ~ 16:58:56) 
Adam tam içine sıkmıyor gibi ama yandan sıkıyor sanki


  • condom kurşunu  (03.04.20 18:36:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.