[]

Reklam engelleyiciler film sitelerinde çalışmıyor mu?

film sitelerine reklam engelleyicilere karşı geçilmeyen reklam koymuşlar 10 saniye bekletip sonra buton öyle aktif hale geliyor.çözüm yolunu bilen var mıdır?




 
hangi site mesela?


  • sutlu nescafe  (02.04.20 18:49:26) 
valla çok bilgili değilim bu konularda ama reklam engelleyiciler genelde google reklamlarına karşı işe yarıyorlar(en azından alternatifini gördüğümü şu an hatırlamıyorum). o videoların başındaki 10 saniyelik video sitenin kendi video dosyasına gömdüğü farklı bir video. geçmek mümkün olabilir ama her site için farklı bir uzantı da gerekebilir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.20 18:53:47) 
ublock origin veya adguard öneririm. manuel filtre ekleyebilirsiniz bir daha çıkmaz 10sn.


  • tosunkaya  (02.04.20 19:24:43) 
@sutlu nescafe 720pizle.org'da AdBlock Plus ile reklamlar engellenemiyor


  • borat  (02.04.20 19:57:03) 
adblocking bir pattern matching konusu örnek vermek gerekirse;

www.siteadresi.com/reklam/reklamvideosu.mp4 gibi bir adresteki videoyu reklam olarak göstermek isterse site, ublock origin vs. reklam kelimesini gördüğü dosya/url vs. yi engelliyor (ads, ad, reklam, rklm, vs. gibi) birde bilinen adresler içerisinde ads vs. geçmemesine rağmen örneğin google googleusercontent.com sitesinden reklamları alıyor bunlarda bilinen domaniler ve bunlarıda engelliyor.

sizin bahsettiğiniz reklamlar normal bir video adresi imişçesine yayınlandığı için adblock uygulamaları videonun normal videomu yoksa reklam mı olduğunu ayırt edemiyor, tabii birde adblock uygulamalarının da nasıl çalıştıklarını bildiklerinden bunu engellemeye yönelik işler yapıyorlar.

bahsettiğiniz sitelerdeki reklamları da css içine base64 olarak gömme vs. yaptıkları için adblocker'lar engelleyemiyorlar, site sahipleride sürekli olarak reklamların görüntülendiği alanların id, class ve etiket isimlerini sürekli değiştiriyorlar. reklamları engelleme ve gösterme işi bir yarış halinde devam ediyor. tabii ki kullanıcı olarak siz kendi elinizle filtre ekleyebilirsiniz bir süre düzgün çalışır bir süre sonra çalışmamaya başlar, yeniden eklersiniz falan. dediğim gibi bu bir yarış.
  • selam  (02.04.20 21:08:53) 
ublock origin kullan. reklam falan görmedim sitede


  • sutlu nescafe  (02.04.20 23:49:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.