[]

amazon türkiye neden beklenen etkiyi yaratamadı?

prime yok, kendi ürünleri yok falan tamam ama başka bir sebebi var mı? çünkü pek çok eticaret müşterisinin bunları dert edeceğini sanmıyorum ben türkiye'de.




 
ben baya alışveriş yapıyorum amazon'dan iyi yani.

servislerini getirmemesi tr'nin durumu yüzünden. bir usa ile papaz olur, bir savaş olur bir corona vs derken adam yatırım yapmıyor.

prime getirse server falan filan maliyet hep.
  • duyurukullanıcısı  (02.04.20 18:37:13) 
amazon'un servis kalitesinin anlaşılması için insanların alışveriş yapması lazım. ben alacağım ürünlere cimri, akakçe gibi yerlerden bakıyorum, amazon'u hiç rekabetçi fiyatlarda göremedim. flash sale'leri yok mesela yurt dışı muadilleri gibi. insanlar alışveriş yapmazsa memnun da kalamaz mantıken. ki bilmiyorum diğerlerine göre memnun etme konusunda ne kadar farkı var.


  • Bruce  (02.04.20 18:40:18) 
Amazon seo konusunda diger siteler gibi agresif basarili degil sanki. Hepi topu 3-4 sitede tek saticida olan bir urun bile amazonda bazen googlein ikinci sayfasina dusuyor. Blog postlar bile onune geciyor bazen. Cok ugrasmiyorlar gibi sanki hala belirli bir seyleri mi deniyorlar merak ediyorum benim anlamadigim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.20 18:44:52) 
Beklediginiz etki nedir ve neden yaratamadigini dusunuyorsunuz anlamadim. Ben neredeyse her ay kullaniyorum, kendime ve aileme bir seyler almak icin. Hic sorun cikmadi.


  • thesomberlain  (02.04.20 19:04:21) 
2019 cirosu 51 veya 54 m dolar kadardı. yeterli değil mi?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.20 19:14:09) 
Hmm rakamlarla aram iyi degil. Oyle diyorsaniz oyledir :)


  • thesomberlain  (02.04.20 19:16:09) 
nasıl yaratsın? ürün çeşitliliği desen yok... fiyatta rekabetçilik desen eh işte...

ben bir şey alacak olduğum zaman n11, gittigidiyor, hepsiburada, amazon'dan fiyatlarına bakarım, cimri'den ve akakçe'den fiyatlarına ve fiyat geçmişine bakarım öyle alırım. hangisi daha ucuzsa oradan alırım. amazon'dan çok bir şey alamıyorum bu yöntemle.
  • nabrukk  (02.04.20 19:38:30) 
Kendi adıma konuşursam eğer, menüsü kullanışsız ve karmaşık geliyor. O yüzden hiç kullanmadım.


  • nhtzmc  (02.04.20 20:29:11) 
ben telefon aldim kitap aldim kulaklik aldim ve hepsinde satici amazondu ve piyasadaki en iyi fiyattı. bence fena is yapmiyorlar. isteseler malûm siteleri tek gecede ziplatirlar sanki.


  • lata  (02.04.20 20:59:03) 
Ben beğeniyorum amazonu. Site tasarimini beğeniyor ve kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum.

Bence gayet başarılı ilerliyorlar. Geçen sene bir etkinlikte amazon tr.nin yöneticisi konuşmuştu. Biz az ürün getirip tüm süreçlerimizde müşteriye iyi bir deneyim sunacağız dedi.Yeni oluşan bir yer olarak yelpazemizi geniş tutarsak rezillik olur dedi kısaca.

Görünüşe göre çok acele etmiyorlar diğer hizmetler için. Koşulların iyi olmasını bekliyorlar.
  • biseysorcaktim  (02.04.20 21:01:58) 
sitesi çok kötü, araması olsun ürün detayı olsun hbnin yanından geçmez.


  • nuisance  (02.04.20 21:02:22) 
çoğu zaman fiyat avantajı yok/bana denk gelmedi.
ürün filtreleme çok kötü.
alışveriş yaptığında şirkete fatura kestiremiyorsun.
  • kambek  (02.04.20 22:21:25) 
Fiyatları cezbetmiyor. Ama satıcı amazon ise ben kesinlikle üçe beşe bakmadan alıyorum. Çalıştıkları kargo şahane şu kolaygelsin olan. Bunun tanıtımını yapmadılar hiç ordan yürümeliler.


  • cilekli pasta  (02.04.20 22:39:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.