[]

kargo kaybolduğu için hepsiburadadan iade talep edebilir miyim

kargo elime geçmedi çünkü sürat kargoda bir klasikmiş bu "ihbar inişi yok" diye bir durum güncellemesi var kargomla alakalı. şimdi hepsiburadayı arayıp iade talep etsem paramı geri alabilir miyim yoksa kargo gelmediyse yapacak bir şey yok mu derler?




 
her türlü geri alırsın. o kargo şirketiyle hepsiburada'nın arasındaki sorun. kargoyu aldığına dair imza vs. atmadığın sürece (teslim edildi denmediği sürece) senin ürünle ilgili bir sorumluluğun yok.


  • metrobus yoluna kacan angus  (02.04.20 18:22:25) 
twitter.com

bu hesaba sipariş numaran ile konuyu ilet. paranı iade edip aldığın ürün tutarında sana çek tanımlasınlar özür olarak.
  • spirit crusher  (02.04.20 21:15:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.