[]

Evde kelebek problemi

Bu eve yeni girdim, oda tuttum yani. Ev sahibi evde değil. Bikaç gündür kelebek bastı evi onlarca var. Benim fazla gıdam zaten yoktu, evi de kurcaladım öyle kurtlu kelebekli bişey göremedim. Nereden çıkmış olabilirler? Nasıl yok ederim bunları? Zararsızlar ama bu kadar fazla olunca rahatsız edici.




 
Ana kaynaklarını, larvalarını bulmak gerekiyor onların. Zaten larvaları bulursanız kurt halde görürsünüz hepsini. Genelde bakliyat, kuru gıda tarzı şeylerde olurlar. Eğer o tarz şeyler varsa iyice kontrol edin poşetleri falan komple. Bulursanız da direkt iyice kapatıp atın.


  • anatomik  (02.04.20 01:55:52) 
Yalniz onlar kelebek degil güve:) eski'deki basliginda bircok cozum onerisi sunmuslar. Oraya bir bakin isterseniz.


  • marcelorios  (02.04.20 02:52:02) 
Mutfak cekmece diplerine bak çürümüş bir soğan ya da bakliyat. Kaynağını bulmak lazım.


  • ykyt  (02.04.20 10:14:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.