[]

mevcut durumda pideci reklamı?

yaklaşık 6 aylık bir pideci dükkanımız var. gün geçtikçe içeri giriyoruz. kapatıp gitsek borçları ödememizin imkanı yok. çok eski bir işletme olmadığımızdan kemik müşterimiz de fazla değil. şu şartlar altında nasıl müşteri çekilebilir bilmiyorum. bulunduğumuz durumda nasıl bir reklam ilginizi çekerdi?




 
Pidenin yapım aşamasını video ya çekip sosyal medyadan basın reklamı. Şu dönemde steril üretildiğini görenler sipariş verecektir.


  • paramolacak  (02.04.20 00:01:14) 
reklamla falan olacak iş değil. neden dersen, iş yerlerinin çoğu çalışmıyor, çalışanlar da belki iş gelir umuduyla sizin durumda olanlar. bu durumdaki iş yerlerinde çalışanlar dışardan yemeğe para veremez bence. ayrıca işsizlik çok arttı, işsiz olmayan da para kazanamıyor(sizin gibi), dar gelirli insan da dışardan yemeyi hem riskli hem de fuzuli harcama olarak görüp kuruşu hesaplar hale geldi.

virüs başımıza bela oldu, yiyecek içecek sektörü olduğu için çok büyük bir kısım da virüs olayından çekiniyor.

eğer iflas verebiliyorsanız verin, ohal falan çıkarsa iflas etme durumu yasaklanırsa ki geçmişte buna benzer şeyler duymuştum ohal sebebiyle(bunu hemen araştırın), iflas bile veremeyip , iş yapamadığınız halde borçlar katlanır gider.

3 ay sonra virüs tamamiyle yer yüzünden silinse bile bunun ekonomik etkileri belkide yıllar sürecek, en azından bizim ekonomimiz normalken ne durumdaydı biliyoruz. ona göre hesap et.

bu devirde eczanen varsa kazanırsın onun dışında herşey haram oldu, bak marketlere, temel gıdalar, temel temizlik malzemeleri hariç hiç bişeye el sürmüyor millet bu böyle de gidecek. zaman gelcek raflardaki tüm ürünlerin tarihi geçecek.

dersen ki bana dükkan benim, vurur kilidi giderim. o bi derece mantıklı.

şahsa ait borçları bilmem de, ödeyememe konusunda yalnız değilsiniz. böyle gittiğini farzederek söylüyorum, kredi kartları, krediler, faturalar ve ev kiralarını bile ödeyemecek çok büyük bir kitle. o yüzden bunu da avantaj olarak görebilirsin.

tabi borcunu ödeyemeyecek hale gelen insan dışardan yiyebilir mi onu da bilmiyorum.
  • hem şişko hem deli  (02.04.20 00:01:27 ~ 00:07:16) 
Ben açıkçası iki haftadır dışarıdan yemiyorum ve özledim ancak endişem virüs :)


  • kisa  (02.04.20 00:04:34) 
yakın apartmanlara sitelere el ilanı dağıtın.


  • jelly bear  (02.04.20 00:04:44) 
@hem şişko hem deli, o riski göze alamayız. şu an için dükkandan kár etmek dışında borçlarımızı azaltmanın bir imkanı da yok. yalnızca gecikmiş kira + banka borcumuz 50ye yakın. kasabı, motorun taksidi osu busu derken 70 80i buluyor.


  • isimsiz uye  (02.04.20 00:06:31) 
abicim öyle diyorsun da 24 nisan ramazan, ramazanda zaten bir çok yer kepenk indiriyordu. bu da üstüne tuz biber oldu.

bilmiyorum geçtiğimiz senelerde işler nasıldı, belki ramazanda çok iyi kazanırsınız ama genel itibari ile pek öyle bir durum olmadığını düşünüyorum.

şimdi nisanda evde olsa millet, mayısta artık ufak tefek normale dönse bile ramazana denk geliyor ki? ee haziran dedin mi yaz gelir , pide öyle yazın çok tüketilen bişey değil, eylüle attı sizi işte.

iyi oturup düşünük hareket etmek lazım, 70 80 binlira borç bişey değil, düşünsene iflas vermenin yasak olduğunu ve iş yapamadığın halde hatta dükkana bile gitmediğin halde 2 yıl vergi ödemek zorunda olduğunu

hani kötü düşünüyorum söylüyorum ama benim de esnaf arkadaşlarım var ve gerçekten zor durumdalar, mesela araba tamircisi, sanayide dükkanı olan çok arkadaşım var, hepsi kan ağlıyor. dükkanlarını devretmeye çalışıyolar arayıp soran yok. zaten genel itibari ile işler kötü gittiği için vergi, sgk ıvır zıvır bi ton borçları var. valla durumlar çok fena. trump'ın dediğine gelicez, corona'dan çok intihardan kayıp bekliyoruz misali.
  • hem şişko hem deli  (02.04.20 00:12:33 ~ 00:16:41) 
genel itibari ile özellikle pide çorba kebap sektöründe ramazan ayında işler yoğunlaşıyordu. hatta sanırım tüm gıda sektörü için öyleydi izmir bornovada en azından. bu özel durum içinde nasıl olur bilemiyoruz. bilemediğimiz için tavsiyelere, müşteri gözlerine ihtiyacımız var.

gerçekten ramazan bizim için dezavantaj olsa bile dükkanı kapatmak bizim için çok büyük bir yük olacak @hem şişko hem deli
  • isimsiz uye  (02.04.20 00:18:37) 
Valla şu anda tek tercihim ortalama üstü f/p ve açık olması. Ankarada merkezi bi yerde oturuyorum. 25 tl limit koyunca 160 civarı dükkan olurdu. Şimdi 15 20. 2si 3ü yenilebilir şeyler. Pide olsa habire onu gömerim. Korona çok korkutmuş valla milleti bilmiyorum nasıl kurtulursunuz. İyi şanslar


  • glamdr1ng  (02.04.20 00:18:56) 
Gördüğüm kadarıyla, normalde hazır beslenmeyen insanlara ulaşmaya çalışıyorlar. Hiç olmadığı kadar pizzacı, lahmacuncu görüyorum instagram'da.

Ben normalde de dışarıdan beslenirim, hani beni steril hazırladığına ikna eden mekandan en az haftada bir yerim şu şartlarda.
  • aguen  (02.04.20 00:24:29) 
pide olarak odaklanma, yapabildiğin kadar çeşit yap.

mesela tosttan hamburgere, gerekirse çorbaya, kokoreçe, sucuk ekmeğe.

önemli olan ayakta kalabilmekse, mantık olarak çeşidi ne kadar arttırırsan o kadar çok insan talep eder.

çalışma saatleri konusunda bilmiyorum devlet bir limit koydu mu, koymadıysa 24 saate çevir. millet alışana kadar pek bi hareket olacağını sanmam ama alışınca gece çok yer açık değilse size döner.
  • hem şişko hem deli  (02.04.20 00:26:13 ~ 00:27:00) 
Yemeksepeti'ne üyeyseniz, her müşteri yorumuna cevaben pideleri nasıl hazırladığınızı, steril olması açısından neleri uyguladığınızı yazabilirsiniz. (dikkat ettiğinizi varsayıyorum).

Ofislerde en çok dönen muhabbet :
-Yemek pişince/fırında yüksek ateşte virüs ölüyormuş
+ Virüs ölüyor ama fırından çıkaran usta, pakete koyan motorcu ya dikkat etmezse...

Yanisi insanlar yüksek ateşteki yemeğin içinde virüs olmadığına iknalar ama sonrasından emin olamıyorlar. Siz sonrası için insanları ikna ederseniz olumlu etkisi olacaktır.
  • brkylmz  (02.04.20 00:28:16) 
pide kutusunun kapandıktan sonra ilk defa müşterinin açtığını kanıtlayan sticker, mekanizma, artık neyse, ondan yap bence de. kurye gelirken içine tükürdü fikrini ortadan kaldırmış olursun en azından.


  • Bruce  (02.04.20 00:32:12) 
Kampanya yapmak
Yemeksepetine uye olmak
Urun yelpazesini degistirip ekmek vb yapmak
  • nax  (02.04.20 00:32:50) 
Brkylmz+1 benim çekingem yemeğin değil ama konulan kaplarin, kartonlarin ve kuryenin steril olup olmadığına güvenmemem. Dışardan yemek konusunda zaten hassasım, şu dönemde iyice hassasladstim. strelizasyon konusunda ikna edici bir şeyler yaparsanız şansınız artar.

Ve şuna eminim; bu olaylar bitince insanların çoğu sosyalleşmek için disariya akın edecek. Şu bırkaç ayı çıkarmak için bir şeyler bulabilirsiniz umarım.
  • fraise  (02.04.20 00:35:11) 
Kupon gibi bir şey yap. 5-6 kupon sahibine ücretsiz pide ver ki insanlar bedavayı yiyebilmek için sürekli senden söylesin. Benim burada bunu yapan pizzacı var ben bu yüzden sürekli buradan söylüyorum sırf bu yüzden. Süt helvası gibi ucuz bir tatlı yapıp ufak porsiyonlarla hediye yollayabilirsin paketlerde.


  • congratulations  (02.04.20 00:36:40) 
Steril üretildiğini ve müşteriye gelene kadar steril kaldığını gösteren bir yöntem bulmalısıniz. Yapılış ve paketleme aşamasını göstermek +1

Malzemesini kendi hazırlayip size pişirmeye gelen oluyor muydu? Eğer öyleyse malzemeni evden alalim pisirip getirelim gibi bir yenilik iyi olabilir.
  • biseysorcaktim  (02.04.20 05:17:15) 
Basit ve pazara uyan çözümle ilerleyin, şu dönemde en hijyenik nasıl pide üreteceğinizi araştırın, uzmanıyla çalışın, işsiz insan çok, uygun fiyata birini bulursunuz. Sonra Ramazanda hijyenik üretilmiş ve eve servis ya da yine hijyenik taşınabilecek pide konusunu planlayın ve mahalle çevresinde el ilanı yapın. Yemeksepetine girin.


  • kaset  (02.04.20 07:57:50) 
Durumunuz gercekten kötüyse ilk olarak steril calistiginiza dair video veya resim ile bilgilendirme yapin. Devamin da, size daha önceden siparis vermis kisileri arayip, servisten memnun kalip kalmadigini sorarak yol yapin. Yeniden siparis vermek istermisiniz diye sorun...Zaten karsidaki de odun degilse ve imkani varsa zor durumda oldugunuzu anlayip destek olmak ister.


  • VIPCH  (02.04.20 11:12:01 ~ 11:13:20) 
Türkiye'de daha en kötüyü görmedik. üstelik hayat normale dönmeye başladığında bile bir anda eskisi gibi olmayacak. 3-4 ay böyle dayanma gücünüz yoksa uzatmadan zarar kes yapmaya bakın.


  • nuisance  (02.04.20 13:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.