[]

Şehirlerarası Ulaşım ve Valilik İzni Nasıl yapacağız?

1. özel araç (ve şoför) kiralamak için en uygun yöntem ne?
2. özel araçla seyahat ederken valilik izni 1 Nisan itibariyle gerekli mi?
3. valilik izni nasıl alınıyor, her birey özel olarak mı alacak? ailemle (3 kişi) yazlığa gitmek istiyoruz.

deprem, izolasyon, yaşam koşulları açısından en uygun şartlar şu an orası bizim için.

 
özel araçlar için an itibariyle izne gerek yok sanırım.


  • n62  (02.04.20 00:02:54) 
1. En uygun yöntem Kiralık Araç - Yoksa maliyetine istinaden taksi tutmak.
2. Herhangi bir izin gerekmiyor, bizzat bugün deneyimledim. Sadece her il çıkışında potansiyel bir çevirme/ateş ölçüm noktasına giriliyor.
3. Valilik izni bireysel alınıyor(uçak ve otobüs için) ancak bunu deneyen bir arkadaşım izin alamadı, genelgede belirtilen mecburi sebeplere uygun olmasını istiyorlarmış (en azından karayolu için böyle, uçak ile ilgili bilgim yok) - Yazlığa gitmeniz için izin alamayabilirsiniz.
  • oxygene  (02.04.20 01:58:05 ~ 01:58:27) 
evet anladığım kadarıyla bireysel araçlarda izin gerekmiyor,
sahibinden'de falan VIP araçlar buldum mercede vito gibi, umarım planlarım çalışır :/

  • jimjim  (02.04.20 02:29:00) 
Bireysel araç için şu anda izne gerek yok ama ben anne babanız yaşlı ise bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Nerden nasıl bulaştığı hiç belli olmuyor. Kardeşim İsviçre'de 4 haftadır market dışında başka hiçbir yere gitmezken, her şeyi dezenfekte ederek eve sokmalarina rağmen bu virüsü kaptı. Hastalık durumunda yazliginizin olduğu bölgede büyük ihtimalle yoğun bakım hizmeti çok kısıtlı olacaktır; dün bodrum belediye başkanı lütfen gelmeyin, şu anda bile zorlanmaya başladık diyordu ki bodrum bir tık sehirlesmis bir bölge.

Panikle hareket ederseniz daha kötü bir sonuca sebep olabilirsiniz. O yüzden iyi ölçüp tartın derim.
  • fraise  (02.04.20 03:29:46) 
Yazlığa gitmeyin. Yazlığa gitmeyin.


Yazlığa GİTMEYİN.

Muğla’da ne kadar doktor ne kadarlık bir hastane var biliyor musunuz?

Aynı şey yüm yazlık mekanlarda geçerli. Yazlığa gidenler eve kapanmıyor. Geziyor sürekli.

Yazlığa GİTMEYİN.
  • tessera  (02.04.20 09:20:23) 
Yaa dün birinci derece akraba harici kimseyle seyahat yasaklanmış gibi haberler gördüm. Doğru mu bu?

Bir de evet swot analizi yaptık, en makulu bu. Yazlık tam tersi daha kolay izole olabileceğimiz bir konumda. İstda marmarayın dibinde işlek bi caddede ve daha kalabalık durumdayız.

İzmir, Bursa gibi illere yakınız vs.
-yolda araçtan ve şoförden almadığımız müddetçe- daha fazla bir risk yok gibi duruyor.
  • jimjim  (02.04.20 12:37:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.