[]

Baklava yufkasindan börek?

Baklava yufkasi ile börek yaptiniz mi hiç? Güzel oluyor mu normal yufkaya göre ?
Markette bir tek bu tip yufka var, yarin yapip arkadaslarima goturmek istiyorum.
Youtube'ta tarifler var, iste basitçe sos, harcini koy, sar, firinla.

Teşekkürler

 
yapmadım ama arkadaşımın yaptığını yedim, çok güzel oluyor.


  • pati  (01.04.20 17:50:30) 
çok nişastalı bir yufka, pişirince aynen baklava gibi çıtır çıtır ve yenmeyecek kadar aşırı lezzetsiz acayip bişey oluyor.

yapacağına at gitsin, en azından içine koyacağın malzemeyi ziyan etmezsin.


bizim geminin prof aşçısı yapmıştı bi kaç defa kumanya kalmadığından, yani eğer yılların aşçısı da yenebilecek duruma getiremediyse hiç şansın yok.
  • hem şişko hem deli  (01.04.20 17:51:17 ~ 17:52:05) 
Patatesli yapmıştım, çok güzel oluyor.


  • icimdekipollyannatinerebasladi  (01.04.20 17:52:32) 
Ben yaptım birkaç kere; gayet de lezzetli oldu. Yiyenler de beğendi.


  • fraise  (01.04.20 17:56:27) 
şişko'nun yazdığına hakikaten şaşırdım. Acayip çıtır, lezzetli oluyor çünkü.


  • SiyamkedisiZorro  (01.04.20 18:06:18) 
Kardeşim yaptı geçenlerde ve çok güzeldi. Malzemeyi bol koymaya çalışın hamur yoğun hissedilmesin


  • le jeune turc  (01.04.20 21:00:47) 
Yapiyorum ben, biraz uzun suruyor ama harika, benim sevdigim sekilde citir bir borek oluyor. Ozel gunlerde yapiyorum biraz ugrastirici buldugumdan.

Ispanakli yapiyorum. Ic harci ince kiyilmis sogan, zeytinyagi ispanak, tuz, karabiber. Bu kadar. Baklava yufkasini islatmak icin soda ve sivi yag kullaniyorum.
  • buf-e kür  (01.04.20 21:13:28) 
Refika'nın bir patatesli börek tarifi vardı baklava yufkasından yaptığı, öneririm


  • gergedan  (01.04.20 22:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.