[]

Elektrik süpürgesi tavsiyesi alırım

Evde izolasyonda olduğumuz su günlerde elektrik süpürgem iflas ettiği için yenisini almam gerekiyor :( Evcil hayvanın olduğu, 3 artı bir bir evi temizlemek için fiyat performans oranı iyi bir süpürge arıyorum. Bütçem çok değil açıkçası 1000 tlnin üstüne çıkmak istemiyorum, önümüzü göremediğimiz dönemlerden geçtiğimiz için.

Bana süpürge önerseniz ya:)


 
süpürge alırken ilk olarak hepa olmasını ardından emiş gücünü gözettim ve zamanında 250 liraya samsung aldım, sonra annem çok beğendiği için ona da yine samsung'dan SAMSUNG VC15F50VNVR/TR aldım 490'a (ilk aldığım %50 indirimli idi).

bugün alacak olsam 500'e www.hepsiburada.com alırdım.
  • bykush  (01.04.20 11:27:44) 
benim 10 yıllık torbalı süpürge bozulduğunda bunu almıştım. www.akakce.com

gayet güzel çekiyor, sesi az, hafif. tavsiye ederim.
  • inheritance  (01.04.20 11:31:05) 
Bütçenize göre umarım bulursunuz, bizde de 2 tane kedicik var standart makine ile süpürüp arkasından tüy toplamak zorunda kalıyorduk halıdan. Şöyle bir fikir verebilirim.

Eğer kendinizi zorlayıp bir dyson alabilirseniz 10 sene arkanıza bakmadan kullanırsınız ve yaptığı temizliği tarif edemem size. İlk başta pahalı gibi duruyor ama uzun vadeli ve inanılmaz performansı ile parasını sonuna kadar hakediyor değerlendirin isterim.
Şu an mediamarkette 3500 tlye düşmüş big ball absolute 2 benim aldığım.
  • bin dokuz yuz sifir bess  (01.04.20 11:39:55) 
Dyson alıp bütçe zorlamaya niyetlenirseniz şöyle bir alternatif var.
www.amazon.com.tr

  • kullanıcıadımbuolsun  (01.04.20 12:00:19) 
philips aqua action'a göz dikip bulamadığım için arnica bora (su filtreli) almıştım.
şaşırtıcı şekilde memnun kaldım.
evde büyük temizlik yapıldığında onu kullanıyorum.
gündelikçinin hor kullanmasına rağmen hiç sorun çıkarmadı.

tüyün/tozun/evcil hayvanın olduğu evde bence su filtreli makine şart.
çünkü ne olursa olsun torbalı, torbasız, çekim gücü yüksek ya da değil, diğer tüm süpürgeler bir şekilde dışarıya hava üflüyor ve bu hava ya tozlu oluyor ya da olan tozu kaldırıyor.

dyson v8 de kullanıyorum, ki muazzam bir şey ve çok hayat kurtarıcı.
ona rağmen eğer tek süpürge alabilecekseniz su filtreli derim.

edit:
dyson v8, yani şarjlı olanlar performans olarak çok iyi, ama şarjı 40-50 dk dayandığı için detaylı genel ev temizliğine uygun değil.
diğer modellerini kullanmadım.
  • blatta hiberna  (01.04.20 12:26:37 ~ 12:37:06) 
Dyson dan çıkan hava soluduğumuz havadan daha temiz bu arada.
Annemde şarjlı Dyson var, meraktan deneyeyim dedim (Dyson a hayranım) süpürulen halıdan öyle bir ince toz çekti ki, bildiğin kum varmış gibi.. Gözlerime inanamadım.
Fiyat tabi yüksek ancak bilgi olarak Kenarda dursun.
  • kisa  (01.04.20 12:30:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.