[]

PTT yurtdışı kargo almıyor

Bugün PTT kargo'ya gittiğimde yurtdışı gönderileri kabul etmediklerini söylediler. Diğer kargo firmalarında durum nedir bilgisi olan var mı?




 
hocam öncelikle diğer kargo firmalarının çıkaracağı tutarı karşılayabilecek misiniz onu düşünün derim. ptt nin 30 lira çıkardığı evrağa diğer firmalar minimum 150 200 lira çıkaracak. ups falan derseniz bu ücret 400 lere çıkacak. bunu verecek misiniz ki?

ben bu arada evrak fiyatını söyledim. kargo eğer desili birşeyse bu fiyat 500 liradan başlar. üst sınırı yok.
  • Tears of Devil  (31.03.20 21:34:39 ~ 22:05:22) 
kabul etseler bile pttnin 10 katını isterler


  • argent dawn  (31.03.20 21:35:00) 
:(


  • mate soul  (31.03.20 21:36:55) 
Başka uygun bir yolu yok mudur bu işin PTT dışında?


  • mate soul  (31.03.20 21:38:17) 
pts'den bir fiyat alin derim


  • tahtakafa  (31.03.20 21:49:47) 
kargogo'ya bak netten istersen.Onlar hem hızlı hem ucuzdu.


  • whatnow  (31.03.20 22:15:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.