[]

edevletten işsizlik maaşı başvurusu sonrası süreç nasıl işliyor.

dün itibari ile işime son verildi.
edevletten bugün işsizlik maaşına başvurdum.
10 ay işsizlik maaşı alabiliyorum koşullara göre (muhasebeci dedi)

işkur başvurumu inceleyip bana bildirecekmiş.
kaç günde ve nasıl bildiriyorlar ?
bu yoğunlukta arada kaynar diye korkuyorum.

 
24 Şubat başvuru
3 Mart onay

Yani on gün civarı sonuçlanmış benimki. Mail geliyor onaylandı, şu tarihte alabilirsiniz diye. Edevletten de sorgulayabilirsiniz.

Ben 5 Mart'ta aldım ilkini ve çıkışım 21 Şubat olduğu için 8 günlüktü ilk maaş.
  • elorelia  (31.03.20 14:33:31) 
muhtemelen 5 nisana yetişmez zaten yetişse de 1-2 günlük olur. 5 mayısta alırsınız ilk maaşı. 30 günde onaylanır rahat rahat. 10 gün falan sürüyor normalde.


  • ozdek  (31.03.20 14:39:15) 
işinize dün son verildi ise henüz sgk'ya bildirildiğini sanmıyorum. yani işkur ekranına düşse bile eğer çıkışı göremezlerse reddediyorlar. sonra yeniden başvurmanız gerekiyor. bana böyle olmuştu. 5 mayıs'ta alırsınız. zaten 5 nisan ödemeleri yarın itibariyle ptt sistemine aktarılıyor. çekim 5'i olsa da işkur ayın 1'inde bildiriyor ptt'ye.


  • abukkraker  (31.03.20 23:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.