[]

Beylikdüzü'nde nerede yaşanır?

Merhaba Romalılar ve Beylikdüzülüler,

Yeni işim Esenyurt-Kıraç bölgesinde (Tüyap'ın daha üst tarafları). Bundan dolayı Beylikdüzü'nde 2+1, aileye uygun, düzgün bir mahalle veya sitede ev arıyorum. Bu tarafları henüz bilmediğimden hangi mahalle iyidir, hangi site güzeldir tavsiyelerinize açığım.

Arabam olduğundan toplu taşımaya yakın olması bir kısıt değil. Klasik beyaz yakalıyım. Haftasonları ailevi durumlardan şehir dışında olacağımdan sadece hafta içleri kalacağım, düzgün, güvenli bölgelerde ev arıyorum.

Bir el atıverin dostlar

 
Büyükçekmece'ye inin bence.


  • ykyt  (30.03.20 20:59:45 ~ 21:01:28) 
istanbul'da yaşamama rağmen beylikdüzü'ne bir kaç defa gittim. (bi daha gitmem umarım) 5m migros tarafları güzel gibi geldi bana. dışarıdan güzel görünen siteler var. yaşam nasıldır bilmiyorum ama esenyurt tarafından iyi olduğu kesin.


  • scudman1  (30.03.20 21:16:30) 
Yakuplu Mah. Ama Hasırcılar Residance’ın arka tarafına bakın. Orası sakin bir mahalle. Aileler var, yollar sokaklar geniş. Ve kiralar ucuz. Sitede bi yer bulursanız çocuklar sitede oynar :)


  • damba  (30.03.20 21:23:31) 
Beylicium arkasındaki sitelerde üç sene yaşadım. Büyükşehir Mahallesi olarak geçiyor. Özellikle akşamları serin havada çıkıp yürüyeyim diyorsanız epey güzel yerler. Alışveriş merkezlerine, fırına mırına yakın. İstanbul'da etrafta ağaç ve park görebileceğiniz ender yerlerdendir. Çocuk nüfusunun fazla olduğu bir yere denk gelirseniz yazın gürültüden kafayı yiyebilirsiniz.

Ben oradayken metrobüs henüz Beylikdüzü'ne kadar gelmemişti. Geldikten sonraki son durumunu bilmiyorum.
  • bruce mclaren  (30.03.20 21:46:04) 
bizimkent ve beykent iyidir, migros' un arkasindaki yerlerde iyidir, marmarapark tarafina bulasma, o seridi sil komple aklindan tuyapa kadar


  • alttaraf  (30.03.20 23:40:33) 
beykent +1 adnan kahveci iyidir, kiralar denilen gibi biraz yüksek güzel bir site bulursan öncelikle aidat sor.. gürpınara yaklaştıkça kiralar biraz daha uygunlaşıyor.


  • bircaponsevdim  (31.03.20 00:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.