[]

Tavuk ve köftelerin buzlukta yapışmaması için

Üst üste koyuyoruz ya köfteyi de tavuu da Araya ne koymak lazım? Buz dolabı torbası olur mu kesip aralarına koysak?




 
buzdolabı torbasına porsiyonluk koyup hoop öyle buzluğa atıyoruz.
porsiyonunuz neyse artık.

  • ozdek  (30.03.20 16:27:09) 
Tecrübelerime göre en iyi yağlı kağıt koymak aralarına. Buzdolabı poşeti gözeneklerin arasına giriyor ve orada donuyor. Çıkarırken içinde kalabiliyor.


  • irene  (30.03.20 16:27:29) 
buzdolabı poşeti de olur, streç filme sara sara katlayıp o şekilde buzdolabı poşetine de koyabilirsiniz.


  • blatta hiberna  (30.03.20 16:29:07) 
ayrı ayrı buzdolabı torbasına koyun. ya da bir seferde kullanacağınız kadarını bir buzdolabı torbasına koyun.


  • inheritance  (30.03.20 16:29:17) 
buzdolabı poşeti koyabilirsiniz. bir de ben tepsiye tek sıra halinde dizip donduruyorum. donunca tek poşete dolduruyorum. ayrı ayrı donduklarından yapışmıyorlar.


  • abukkraker  (30.03.20 16:30:42) 
ben streç filme sarıyom


  • nahtoderfahrung  (30.03.20 18:30:26) 
Ben de bir tabağa diziyorum yaptığım köfte vs ne varsa dondurucuya koyup biraz bekliyorum tam donmasa da bir sertliği oluyor oyleyken alıp buzdolabına poşetine koyup atıyorum tekrar dondurucuya azıcık donduklari için tane tane kaliyorlar.
Fazla da bekletip dondurmayin ama açıkken belki koku sinebilir. En kolay ve zahmetsiz yöntem bu hatta küçük büyük parça her türlü balığı da aynı yöntemle koyuyorum tane tane çıkıyor fazla pisirmeyeceksem hem hepsini çözdürmek zorunda kalmıyorum hem de istediğim kadarını kullanıp kalanını tekrar yerine koyuyorum.

  • kirmizipilotkalem  (30.03.20 19:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.